Hoe Een Simkaart Te Herstellen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaart Te Herstellen?
Hoe Een Simkaart Te Herstellen?

Video: Hoe Een Simkaart Te Herstellen?

Video: Hoe Een Simkaart Te Herstellen?
Video: How to Insert a SIM Card to iPhone and Android | T-Mobile 2024, Mei
Anonim

Nadat uw Beeline-simkaart is geblokkeerd, heeft u een maand de tijd om deze te deblokkeren. Als u het nummer niet binnen dertig kalenderdagen deblokkeert, wordt het te koop aangeboden.

Hoe een simkaart te herstellen?
Hoe een simkaart te herstellen?

Noodzakelijk

Het paspoort

instructies:

Stap 1

Allereerst wil ik de redenen overwegen voor het blokkeren van het Beeline-nummer door de operator. Wat zou de oorzaak kunnen zijn van dergelijke maatregelen? Alles is hier vrij eenvoudig. Meestal wordt een simkaart geblokkeerd vanwege het lange niet-gebruik. Meer specifiek wordt een nummer geblokkeerd als er zes maanden niet vanaf is gebeld.

Stap 2

Wat moet er gebeuren zodat uw simkaart niet wordt geblokkeerd. Tegenwoordig is het niet ongebruikelijk dat een persoon meerdere nummers tegelijk gebruikt, die elk hun eigen prioriteit kunnen hebben. Sommige nummers kunnen dus lange tijd inactief zijn. Om te voorkomen dat de simkaart wordt geblokkeerd, moet u minimaal één keer per maand sms-berichten verzenden vanaf het nummer of uitgaande gesprekken voeren. In dit geval garandeer je jezelf dat je simkaart niet geblokkeerd wordt door de operator. Als het nummer door de telefoniste is geblokkeerd, moet u het volgende doen.

Stap 3

Een simkaart ontgrendelen. Om het geblokkeerde nummer weer te kunnen gebruiken, moet u met een paspoort naar het Beeline-kantoor gaan (indien het contract op uw naam is ondertekend). Neem contact op met een manager en uw nummer wordt gedeblokkeerd als er minder dan dertig dagen zijn verstreken sinds het moment van blokkeren. Contact opnemen met het kantoor van een mobiele operator is ook relevant als u uw simkaart bent kwijtgeraakt en deze moet herstellen.

Aanbevolen: