Schakel Edge Uit Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Schakel Edge Uit Op Je Telefoon
Schakel Edge Uit Op Je Telefoon

Video: Schakel Edge Uit Op Je Telefoon

Video: Schakel Edge Uit Op Je Telefoon
Video: Galaxy Note 9 | Disable Edge Panels 2024, Mei
Anonim

Heel vaak is het nodig om de GPRS / EDGE-gegevensoverdracht in de telefoon een tijdje uit te schakelen. Dit moet vooral worden gedaan in roaming-omstandigheden om de dienst tijdelijk niet te gebruiken. Ook moet de service worden uitgeschakeld wanneer het verkeer wordt overschreden.

Schakel Edge uit op je telefoon
Schakel Edge uit op je telefoon

instructies:

Stap 1

Kies de volgorde * # 4777 * 8665 # (voor Samsung-telefoons). Selecteer in het menu "Instellingen modus bijvoegen" dat wordt geopend, het item "gprs detach" en schakel het uit. Koppel de mobiele telefoon los en schakel deze weer in, waarna de optie wordt gedeactiveerd.

Stap 2

Om de EDGE-service uit te schakelen, wijzigt u de APN-toegangsparameters waarmee u deze service ontvangt enigszins. Het is voldoende om een punt aan het einde van het APN-adres te zetten. Wanneer u in dit geval gegevens opvraagt, krijgt u de melding "Service is niet verbonden" en worden deze niet verzonden. Om de service terug te sturen, vervangt u de instelling door de juiste door de stip te verwijderen.

Stap 3

Gebruik het hulpprogramma SBSetting. Dit programma kan worden gedownload van internet in het publieke domein. Installeer het op je telefoon, ga naar het menu en zoek de optie om EDGE in of uit te schakelen.

Stap 4

Als je een iPhone iOS 4.0 hebt, zal het uitschakelen van EDGE niet moeilijk zijn. Ga naar het telefoonmenu, selecteer het gedeelte "Instellingen", vervolgens het item "Algemeen" en vervolgens "Netwerk". Schakel de optie Mobiele gegevens uit. Na activering zal geen enkel programma het internet opkomen via GPRS-verkeer.

Stap 5

Ga naar de mobiele internetbrowser Safari. Volg de link "iPhone No Data. Com". Klik vervolgens op de knop met de tekst "Turn off EDGE/3G" (dwz uitschakelen). De knop "Installeren" verschijnt in het geopende dialoogvenster, klik erop. Vervolgens verschijnt een dialoogvenster met de knop "Nu installeren". Klik erop, waardoor de EDGE-service op uw iPhone wordt uitgeschakeld. Houd er rekening mee dat als u WiFi-verbinding gebruikt, het niet nodig is om deze optie uit te schakelen.

Stap 6

Bel de klantenservice van de mobiele operator "Beeline" als u abonnee bent van dit netwerk. Vraag om de automatisch verbonden "Any apn"-service, die verantwoordelijk is voor het leveren van de EDGE-service, te deactiveren. Met nul "Apn" gaat de telefoon niet online. Of vraag om de GPRS-service uit te schakelen (EDGE is een eenvoudige extensie waarmee GPRS op een hogere snelheid kan werken).

Aanbevolen: