Een Automatische Navigator Installeren

Inhoudsopgave:

Een Automatische Navigator Installeren
Een Automatische Navigator Installeren

Video: Een Automatische Navigator Installeren

Video: Een Automatische Navigator Installeren
Video: Installatie Navigator Free 2024, April
Anonim

Een auto-apparaat - een navigator is handig voor elke bestuurder. Het zal u helpen bij het bepalen van de meest geschikte route tijdens uw reis. Bovendien zal de navigator de veiligste route voorstellen. Het is vrij eenvoudig geïnstalleerd. Hiervoor zijn geen speciale vaardigheden vereist.

Een automatische navigator installeren
Een automatische navigator installeren

instructies:

Stap 1

Op dit moment zijn er veel navigators, die elk een geautomatiseerd apparaat zijn om de locatie te bepalen. Navigators, die tot $ 200 kosten, werken alleen met laptops en PDA's. Verbonden via een USB-kabel, Bluetooth en Wi-Fi. Wanneer aangesloten, wordt de software geladen op de navigator, die zich op de schijf bevindt. Na installatie kan de navigator het signaal opvangen.

Stap 2

Apparaten onder de $ 500 hebben een externe antenne. Zo'n antenne pikt het signaal van de satellieten op als de navigator aan staat. De verbinding met de computer en de installatie van het programma worden op dezelfde manier uitgevoerd. De antenne mag niet worden belemmerd door vreemde voorwerpen. Met behulp van zo'n antenne kun je hoogfrequente signalen opvangen die via GPS-communicatie worden verzonden.

Stap 3

De duurste navigatormodellen hebben betere software. Tijdens de software-installatie worden alleen die programma's geselecteerd die echt nodig zijn. Deze navigators omvatten voornamelijk de nieuwigheden van 2011, gepresenteerd op de wereldtentoonstelling van informatietechnologie.

Stap 4

Bij de navigator wordt een speciale standaard meegeleverd, die met sterke zuignappen op elk oppervlak in het auto-interieur wordt bevestigd. U kunt de standaard in vrijwel elke auto gebruiken waarmee u volledig met de navigator kunt werken.

Aanbevolen: