Kleurenmuziek Aansluiten

Inhoudsopgave:

Kleurenmuziek Aansluiten
Kleurenmuziek Aansluiten

Video: Kleurenmuziek Aansluiten

Video: Kleurenmuziek Aansluiten
Video: De mooiste kleuren van de natuur in 4K - III - 🐦Kleurrijke dieren. Anti-stressmuziek. 4K UHD TV 2024, Mei
Anonim

Verschillende modellen van muziekconfiguratie gebruiken verschillende bronkoppelingsmethoden. Sommigen van hen zijn verbonden met beveiligde draden, terwijl andere het gebruik van solderen vereisen.

Kleurenmuziek aansluiten
Kleurenmuziek aansluiten

instructies:

Stap 1

Om uw muziekinstallatie met ingebouwde microfoon aan te sluiten, plaatst u deze eenvoudig naast de geluidsbron. Dit kan een TV, radio, speler, telefoon, stereo speaker, gitaar of ander muziekinstrument zijn.

Stap 2

Als uw muziekinstallatie is ontworpen om parallel aan een luidspreker te worden aangesloten, is de eenvoudigste manier om deze op een muziekcentrum aan te sluiten. Gebruik hiervoor de meegeleverde klemmen op de speaker. Maak de verbinding met het apparaat uitgeschakeld. Sluit het apparaat parallel aan op de luidspreker, niet in serie ermee. Zorg dat het contact goed is. Op apparaten met ingebouwde luidsprekers zal een dergelijke installatie moeten worden aangesloten door te solderen. Als het apparaat hoge spanningen gebruikt, of je bent gewoon bang om het te breken, en je hebt zelf niet de vaardigheden om radioapparatuur te repareren, vraag dan een specialist om verbinding te maken.

Stap 3

Het handigst zijn kleurenmuziekconsoles die zijn uitgerust met ingebouwde voorversterkers. Ze kunnen worden aangesloten op de line-out van bijna elk audioapparaat, als het natuurlijk zo'n uitgang heeft. Gebruik hiervoor een adaptersnoer dat is uitgerust met stekkers van de juiste norm: DIN of RCA. Als de line-out bezet is, past u de bestaande kabel iets aan door de settopbox parallel aan een van de kanalen aan te sluiten. Maak in dit geval alle aansluitingen met spanningsloze apparatuur.

Stap 4

Sommige settopboxen met hoog vermogen bedienen lampen die zonder transformator via het lichtnet worden gevoed. Als uw apparatuur van dit type is, zorg er dan voor dat deze een scheidingstransformator heeft in het signaalverwerkingspad.

Stap 5

Sluit desgewenst een microfoon via een voorversterker aan op een kleurenmuziekinstallatie met lijningang. Op een settopbox die is ontworpen om op een luidspreker aan te sluiten, sluit u een microfoon aan via een versterker met laag vermogen waarop een dummyload is aangesloten.

Aanbevolen: