Thema's Installeren Op Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Thema's Installeren Op Een Mobiele Telefoon
Thema's Installeren Op Een Mobiele Telefoon

Video: Thema's Installeren Op Een Mobiele Telefoon

Video: Thema's Installeren Op Een Mobiele Telefoon
Video: install Microsoft Teams on Mobile devices 2024, Maart
Anonim

Met telefoonthema's kunt u de vertrouwde interface wijzigen. Ze zijn een soort archief dat het kleurenschema en de achtergrondafbeelding bevat. Sommige thema's kunnen menu- en toepassingspictogrammen wijzigen. Installatie van dergelijke eigenaardige applicaties op verschillende telefoonmodellen gebeurt niet altijd anders, hoewel sommige apparaten van verschillende bedrijven verschillen.

Thema's installeren op een mobiele telefoon
Thema's installeren op een mobiele telefoon

Noodzakelijk

  • - gedownload thema dat overeenkomt met het model van de gebruikte telefoon;
  • - USB-kabel voor uw telefoonmodel of een ander apparaat voor aansluiting op een computer.

instructies:

Stap 1

Een themapakket voor Symbian OS is een gewone.sis- of.sisx-toepassing die net als elk ander programma op de telefoon wordt geïnstalleerd. Thema's kunnen worden geïnstalleerd vanaf Symbian 7.0 en hoger, het ontwerp moet worden gekozen op basis van de versie van het gebruikte besturingssysteem, die te vinden is op internet of in de specificatie van het apparaat. Download het thema naar uw computer. Als het in archiefformaat is, pak het dan uit naar de juiste map. Sluit uw telefoon aan op uw computer en zet de resulterende toepassing in een geschikte map. Open het thema met een bestandsbeheerder en volg de instructies van het installatieprogramma. Ga vervolgens naar het juiste menu-item om het reeds geïnstalleerde thema toe te passen.

Stap 2

Installatie op Nokia S40 is iets anders. Ontdek eerst de schermresolutie van uw apparaat en download het thema van een Nokia-site. Als het gedownloade bestand een archiefextensie heeft (.zip of.rar), pak het dan uit met WinRAR. Verbind vervolgens uw telefoon met uw computer. Kopieer de uitgepakte bestanden naar de map "Thema's" van de telefoon, koppel vervolgens het apparaat los en ga naar het menu-item "Thema's", waar en selecteer het vers geïnstalleerde thema.

Stap 3

Om het thema op de iPhone te installeren, moet de SummerBoard-app op uw apparaat zijn geïnstalleerd en moet u iTunes en iPhone PC Suite op uw computer hebben. Download het vereiste thema naar uw computer, pak het uit als het in archiefformaat is. Sluit uw telefoon met een kabel aan op uw computer en start iPhone PC Suite. Selecteer in het pop-upvenster "Thema's" -> Zomerbord. Klik op de knop "Thema toevoegen", selecteer de map waarin je het gedownloade thema al hebt uitgepakt. De installatie is voltooid en u kunt het kleurenschema kiezen dat u zojuist hebt geïnstalleerd in de instellingen van Summer Board.

Aanbevolen: