Thema's Downloaden Naar Samsung Phone

Inhoudsopgave:

Thema's Downloaden Naar Samsung Phone
Thema's Downloaden Naar Samsung Phone

Video: Thema's Downloaden Naar Samsung Phone

Video: Thema's Downloaden Naar Samsung Phone
Video: Бесплатные Темы Samsung 2024, Mei
Anonim

Voor elk afzonderlijk Samsung-telefoonmodel is er een manier om thema's te downloaden waar bijna elke eigenaar van een mobiele telefoon niet zonder kan. Een mobiel apparaat uitgerust met de juiste thema's biedt veel voordelen en stelt u in staat uw vrije tijd op een interessante manier door te brengen.

Thema's downloaden naar Samsung Phone
Thema's downloaden naar Samsung Phone

Het is nodig

  • - Samsung mobiele telefoon (gewenst model gt-s5250);
  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - USB-kabel die bij de telefoon wordt geleverd.

instructies:

Stap 1

Verbind eerst uw telefoon met uw pc via een USB-kabel. Het installeren van nieuwe thema's op een mobiele telefoon is geen bijzonder arbeidsintensieve procedure, maar vereist een exacte volgorde van handelingen. Er wordt een venster geopend waarin u de map "Computer / Wave525 / Telefoon / Thema's" vindt. Ga naar deze map en kopieer het eerder geselecteerde thema in SMT-formaat erin. Nadat het thema is gekopieerd, koppelt u uw telefoon los van uw computer. Al de rest van het werk gaat rechtstreeks met de telefoon, daarom heb je geen computer meer nodig.

Stap 2

Selecteer op uw telefoon het gedeelte "Mijn bestanden" en open het. Zoek vervolgens daar de map "Thema's" en klik erop. Klik in de geopende map op het gekopieerde thema en, nadat u helemaal onderaan het venster bent afgedaald, klikt u op de knop "Toepassen".

Stap 3

Om er zeker van te zijn dat het thema is gewijzigd, moet u wachten op een speciale melding die dit bevestigt. Als de bevestiging van de wijziging niet komt, betekent dit dat er iets niet goed is gedaan, maar zodra er een melding komt dat het onderwerp is gewijzigd, kunt u het onder de knie krijgen.

Stap 4

Er zijn nogal wat goede sites die links hebben naar thema's die naar je Samsung-telefoon zijn gedownload. Bovendien kunt u zeer gedetailleerde instructies downloaden waarmee u gemakkelijk kunt achterhalen hoe u uw telefoon op de juiste manier kunt vullen.

Aanbevolen: