Hoe Het Nokia 5530-thema Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nokia 5530-thema Te Installeren
Hoe Het Nokia 5530-thema Te Installeren

Video: Hoe Het Nokia 5530-thema Te Installeren

Video: Hoe Het Nokia 5530-thema Te Installeren
Video: NOKIA 5530 2009 года, Убийца Айфонов 2024, Mei
Anonim

Een thema is een set opties voor het opmaken van menuopdrachten op uw telefoon. Veel telefoons bevatten een reeks standaardthema's, ondersteunen installatie via de kabel of downloaden via internet. Je kunt zelf een thema voor je telefoon maken.

Hoe het Nokia 5530-thema te installeren
Hoe het Nokia 5530-thema te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Nokia-telefoon;
  • - kabel.

instructies:

Stap 1

Download de thema's die u wilt downloaden naar uw telefoon. Hiervoor kunt u de sites https://allnokia.ru/themes/nokia-5530+xpressmusic.htm of https://nokia-5530-xpressmusic.smartphone.ua/themes.html gebruiken. Bewaar ze in een aparte map op je computer. Thema's moeten de extensie *.jar, * sis, *.sisx hebben. Als je een bestand hebt gedownload met de extensie *.rar, *.zip, klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer de optie "Uitpakken naar huidige map".

Stap 2

Breng de themabestanden over naar uw telefoon om ze te installeren. Sluit hiervoor de kabel aan op je computer of laptop en sluit je telefoon hierop aan. Wacht vervolgens tot het systeem het apparaat herkent, selecteer de optie "Openen om bestanden te bekijken". Nadat u de map hebt geopend, maakt u er een map Thema's in en kopieert u alle gedownloade themabestanden daar. Om het thema op je Nokia-telefoon te installeren, koppel je de kabel los en ga je naar het telefoonmenu.

Stap 3

Selecteer Toepassingen en ga vervolgens naar Bestandsbeheer. Gebruik het om de map te vinden waar u de themabestanden hebt gekopieerd. Voer deze bestanden één voor één uit, het thema-installatieprogramma start, volg alle instructies. U kunt een geïnstalleerd thema selecteren door naar het gedeelte "Opties" te gaan en vervolgens naar "Persoonlijk". Selecteer daar de sectie "Thema's" - "Algemeen".

Stap 4

Houd er rekening mee dat bij het installeren van een thema op Nokia met de sisx- of sis-extensie een certificaatfoutbericht kan verschijnen, bijvoorbeeld 'Het certificaat is verlopen'. En de installatie stopt. Om deze fout op te lossen, wijzigt u de systeemdatum in uw telefoon, bijvoorbeeld een jaar geleden.

Stap 5

Nadat je het thema op je telefoon hebt geïnstalleerd, zet je de datum opnieuw over. Als het probleem met het certificaat niet is opgelost, probeer dan een oplossing te vinden in de instructies op de website https://allnokia.ru/kcenter/view-24.htm. Probeer daarna opnieuw om het thema op de Nokia 5530 te zetten.

Aanbevolen: