Een Thema Installeren Op Een Nokia-smartphone

Inhoudsopgave:

Een Thema Installeren Op Een Nokia-smartphone
Een Thema Installeren Op Een Nokia-smartphone

Video: Een Thema Installeren Op Een Nokia-smartphone

Video: Een Thema Installeren Op Een Nokia-smartphone
Video: Nokia G20. Снова на коне? 2024, April
Anonim

Installatie van extra skins is beschikbaar voor veel moderne modellen mobiele telefoons van Nokia. U kunt ze vinden op internet of u kunt ze zelf maken.

Een thema installeren op een Nokia-smartphone
Een thema installeren op een Nokia-smartphone

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Download een thema voor uw mobiele Nokia-apparaat dat overeenkomt met uw schermresolutie. U kunt deze parameter vinden in het overzicht van de kenmerken op de officiële website van de fabrikant. Je kunt ook een thema downloaden dat niet overeenkomt met de resolutie. In dit geval kan het beeld worden uitgerekt, afhankelijk van de schermgrootte en beeldverhouding. Het themabestandsformaat voor Nokia is NTH. Kies bij het downloaden van thema's alleen vertrouwde sites. Controleer de gedownloade items met een antivirusprogramma.

Stap 2

Kopieer de gedownloade Nokia mobiele themabestanden naar het geheugen van uw flashkaart of mobiele telefoon. Koppel de telefoon los van de computer en ga naar het hoofdmenu. Ga in het configuratiescherm van uw telefoon naar het gedeelte Thema's en selecteer Algemeen. Als de thema's die u hebt gedownload, verschijnen in de lijst die wordt geopend, selecteert u een van hen met behulp van de voorbeeldfunctie en installeert u deze vanuit het contextmenu met behulp van de actie "Toepassen".

Stap 3

Als de thema's die je hebt gedownload voor je mobiele Nokia-apparaat niet in de algemene lijst verschijnen, ga je naar de map waar je naartoe hebt gekopieerd en klik je één voor één op elk van de themabestanden, waarna ze één voor één op je mobiele apparaat worden geïnstalleerd als de huidige. Ga daarna naar de algemene lijst met ontwerpthema's en selecteer de juiste uit de nieuwe elementen die verschijnen en pas deze toe om het ontwerp te wijzigen.

Stap 4

Maak zelf een Nokia-thema met speciale software. U kunt dergelijke programma's vinden op forums die gewijd zijn aan het onderwerp van deze mobiele apparaten. De bouwers voor Nokia-thema's kunnen voor de computer en voor de mobiele telefoon zijn.

Aanbevolen: