Bellen Vanaf De IPad

Bellen Vanaf De IPad
Bellen Vanaf De IPad

Video: Bellen Vanaf De IPad

Video: Bellen Vanaf De IPad
Video: Почему в iPad нет калькулятора 2024, Mei
Anonim

iPad is een tablet met veel functionaliteit. Het wordt gebruikt voor werk, boeken lezen, films kijken, internetten, maar sommigen gaan nog verder en gebruiken deze gadget als telefoon.

iPad
iPad

Als je niet weet hoe je moet bellen vanaf iPad, dan kan een van de gespecialiseerde programma's je hierbij helpen. Allereerst moet uw aandacht worden besteed aan Skype. Je kunt het gratis downloaden en installeren vanuit de AppStore.

Dankzij Skype kunt u andere gebruikers van dit programma bellen en hen instant messages sturen. Bovendien kunt u dit geheel gratis doen. Om met mobiele telefoons te communiceren, moet u de betaalde diensten van dit programma gebruiken. Skype is vooral handig als je in het buitenland bent, het stelt je in staat om aanzienlijk geld te besparen.

Een ander programma waarmee je van een iPad een telefoon kunt maken, is Google Voice. Deze dienst is vergelijkbaar met Skype. Hiermee kunt u bellen van hoge kwaliteit via internet. U kunt alleen gratis contact opnemen met andere gebruikers van dit programma. Bellen naar mobiele telefoons is alleen mogelijk tegen betaling.

Daarnaast bevat de AppStore veel vergelijkbare programma's waarmee je via internet kunt bellen en berichten kunt versturen. Een van de meest populaire is LINE. Bij het werken met applicaties voor oproepen is het aan te raden om een speciale headset te gebruiken, wat het gespreksproces enorm vergemakkelijkt.

Bij het kiezen van een specifiek programma moet de voorkeur worden gegeven aan het programma dat door de meerderheid van uw vrienden en kennissen wordt gebruikt. Indien nodig kunt u meerdere van deze applicaties tegelijk installeren.

Bellen vanaf een iPad is niet moeilijker dan vanaf een computer of zelfs een mobiele telefoon. In dit geval kunnen de kosten van het gesprek tot nul worden teruggebracht. Hierdoor bellen steeds meer mensen liever niet via mobiele operators, maar via internet.

Aanbevolen: