Betaalde Abonnementen Op MTS Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Betaalde Abonnementen Op MTS Uitschakelen
Betaalde Abonnementen Op MTS Uitschakelen

Video: Betaalde Abonnementen Op MTS Uitschakelen

Video: Betaalde Abonnementen Op MTS Uitschakelen
Video: How To Disable Discord Nitro AutoPay/Subscription on Discord!! 2024, Mei
Anonim

Steeds vaker worden abonnees van mobiele netwerken het slachtoffer van fraudeurs, die ontdekken dat er elke dag een bepaald bedrag van hun rekening verdwijnt. In dit geval moet u betaalde abonnementen op MTS onmiddellijk uitschakelen. Op deze manier kunt u aanzienlijk besparen op de kosten.

Schakel betaalde abonnementen op MTS uit om geld te besparen
Schakel betaalde abonnementen op MTS uit om geld te besparen

instructies:

Stap 1

Kies * 152 * 2 # op je telefoon om gratis te controleren welke betaalde abonnementen op dit moment zijn aangesloten. Om betaalde abonnementen op MTS uit te schakelen, bel 0890. Volg de instructies van de autoinformer en wacht tot de verbinding met de operator begint. Vertel uw ondersteuningsmedewerker dat u betaalde services wilt uitschakelen. Hoogstwaarschijnlijk wordt u gevraagd om uw paspoortgegevens en andere controle-informatie te verstrekken.

Stap 2

Probeer contact op te nemen met een van de mobiele MTS-winkels in uw stad en vraag de medewerker om betaalde abonnementen op MTS uit te schakelen. U dient uw paspoort bij u te hebben. Houd er rekening mee dat een verzoek tot het deactiveren van diensten alleen kan worden gedaan door de eigenaar van het nummer, andere personen zullen dit worden geweigerd.

Stap 3

Schakel betaalde abonnementen op MTS zelf uit met behulp van de internetassistent. Selecteer op de officiële website van het MTS-bedrijf "Inloggen op uw persoonlijke account" in de bovenhoek van de pagina. Doorloop de eenvoudige registratieprocedure, volg de instructies op het scherm en voer vervolgens uw persoonlijke account in met de ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Internet-assistent" en voer vervolgens het gedeelte "Tarieven en services" in. Hier kun je betaalde abonnementen op MTS uitschakelen, als ze op de lijst staan. Wees voorzichtig en bestudeer alle beschikbare diensten zorgvuldig voordat u een van hen uitschakelt, aangezien sommige opties belangrijk zijn, en als u onzorgvuldig de verbinding verbreekt, kunt u niet bellen en andere acties uitvoeren met uw bestaande simkaart.

Stap 5

Let op de aard van de services die u wilt uitschakelen. Als u op een bepaalde tijd berichten van korte nummers ontvangt, probeer dan een antwoord-sms te sturen met het woord STOP. Hierna komt er in de regel een reactiebericht waarin staat dat u zich succesvol heeft afgemeld voor een betaald abonnement.

Stap 6

Verbind de optie - een blocker van korte nummers. Deze service is inbegrepen in verschillende MTS-tarieven en u kunt informatie krijgen over de mogelijkheid van aansluiting bij de klantenservice of op de website van de operator. Deze functie is meestal een betaalde functie, dus zorg ervoor dat u voldoende geld heeft om deze te gebruiken.

Aanbevolen: