Hoe Muziek Naar IPhone Te Downloaden Via ITunes Vanaf De Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Naar IPhone Te Downloaden Via ITunes Vanaf De Computer
Hoe Muziek Naar IPhone Te Downloaden Via ITunes Vanaf De Computer

Video: Hoe Muziek Naar IPhone Te Downloaden Via ITunes Vanaf De Computer

Video: Hoe Muziek Naar IPhone Te Downloaden Via ITunes Vanaf De Computer
Video: Transfer Music from PC to iphone, iPad or iPod with iTunes - Easy way !!! 2024, Maart
Anonim

Apple iPhone-smartphones worden steeds populairder en hun eigenaren zijn vaak geïnteresseerd in het downloaden van muziek naar de iPhone via iTunes vanaf een computer. Het is niet moeilijk om dit programma onder de knie te krijgen. Het volstaat om het speciale algoritme te onthouden voor het toevoegen van muziek aan iTunes en het synchroniseren van gegevens met een smartphone.

U kunt muziek downloaden naar de iPhone via iTunes vanaf de computer
U kunt muziek downloaden naar de iPhone via iTunes vanaf de computer

instructies:

Stap 1

Om muziek via iTunes vanaf een computer naar de iPhone te downloaden, moet u deze applicatie installeren door deze te downloaden van de officiële Apple-website (de link vindt u hieronder). Nadat u naar de pagina bent gegaan, klikt u op de blauwe knop "Download". Zodra de download is voltooid, opent u het installatieprogramma en volgt u de instructies om het programma op de harde schijf van uw computer te installeren.

Stap 2

Start iTunes. Bij de eerste keer opstarten zoekt de applicatie automatisch naar muziek op uw computer om toe te voegen aan zijn eigen bibliotheek. Het is beter om dit proces te stoppen als u niet wilt dat alle audiotracks op uw harde schijf later naar uw iPhone worden gedownload. Voeg de te downloaden tracks zelf naar je smartphone toe aan de bibliotheek. Klik op de menulink "Bestand" en selecteer de actie "Bestand aan bibliotheek toevoegen" of "Map toevoegen …" afhankelijk van het aantal en de locatie van de nummers. Nadat u de juiste bestanden of mappen hebt geselecteerd, verschijnen ze in het hoofdvenster van de iTunes-bibliotheek.

Stap 3

Verbind je iPhone met je computer via een USB-kabel (iTunes zou al moeten werken). Wacht even totdat het besturingssysteem de benodigde stuurprogramma's installeert en het aangesloten apparaat detecteert. Een actieve internetverbinding is vereist om online naar gerelateerde diensten te kunnen zoeken. Wanneer de installatie is voltooid, verschijnt iPhone in Deze computer als een apparaat voor gegevensoverdracht en verschijnt er een smartphonepictogram links van de naam van het iTunes-bibliotheektabblad. Vergeet niet om uw iPhone te ontgrendelen en akkoord te gaan met de weergegeven "Vertrouw deze computer?" Prompt.

Stap 4

Om muziek via iTunes vanaf een computer naar de iPhone te downloaden, moet u de procedure voor gegevenssynchronisatie in het programma uitvoeren. Wanneer u uw smartphone aansluit, start de synchronisatie meestal automatisch, dus u hoeft alleen maar te wachten tot het klaar is, zodat de muziek uit de bibliotheek op uw iPhone staat. Als de synchronisatie niet automatisch start (bijvoorbeeld wanneer u een oude versie van het programma of de smartphone zelf gebruikt), klikt u op het smartphonepictogram en gaat u naar het tabblad "Muziek". Klik op "Synchroniseren" om het proces te starten. Nadat het is voltooid, klikt u op "Voltooien". Koppel je smartphone los van je computer en controleer of de gedownloade nummers in de Muziek-app verschijnen.

Aanbevolen: