Een Oproep Wijzigen In Viber

Inhoudsopgave:

Een Oproep Wijzigen In Viber
Een Oproep Wijzigen In Viber

Video: Een Oproep Wijzigen In Viber

Video: Een Oproep Wijzigen In Viber
Video: How to Change / Replace Phone Number in Viber 2024, Mei
Anonim

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben Viber gekozen voor gratis bellen en sms'en. Om te communiceren heb je een smartphone nodig waarop de Viber-app is geïnstalleerd en internettoegang. Het smartphonemodel maakt niet uit, het belangrijkste is ondersteuning voor alle populaire mobiele platforms, of het nu iOS, Android of Windows Phone is. Ondanks het feit dat de ontwikkelaars goed werk hebben geleverd aan het geluidsontwerp van het programma, wil je misschien het standaardgeluid van een inkomende oproep veranderen in een melodie die je meer bekend voorkomt.

Viber-logo
Viber-logo

Instellingen Android-smartphone

Als u de eigenaar bent van een Iphone of "Windows Phone", raak dan niet in de war door dit item, want de applicatie-interface is logischerwijs hetzelfde voor alle platforms, en kleine verschillen kunnen alleen in het externe ontwerp van de applicatie zitten.

Om de oproep in Viber te wijzigen, start u de applicatie op uw smartphone door op het bijbehorende pictogram te klikken. Na het opstarten wordt u naar het hoofdscherm van het programma geleid, waar de beschikbare contacten voor bellen in Viber worden weergegeven. Om naar de instellingen te gaan, klikt u op het pictogram in de rechterbenedenhoek van het smartphonescherm.

U bevindt zich nu in het menu met applicatie-instellingen. Elk tabblad is verantwoordelijk voor verschillende functies van het programma, die u naar wens kunt wijzigen. Je hebt toegang tot instellingen voor privacy, meldingen, oproepen en berichten, scherm, etc.

Wees niet bang om te experimenteren, je kunt op elk moment terugkeren naar de standaardinstellingen door op het bijbehorende tabblad in het menu te klikken.

Klik op het tabblad "Meldingen" om de beltoon te wijzigen.

Standaard is de standaardbeltoon voor de applicatie ingesteld als een oproep in Viber. Om de oproep te wijzigen, plaatst u een "vinkje" in het tabblad "Systeemgeluiden gebruiken".

Een melodie selecteren

Blijf in het gedeelte 'Meldingen' en klik op het tabblad 'Ringtone'. Nu zijn alle geluiden en melodieën die op uw smartphone zijn gedownload beschikbaar voor u om te kiezen.

U kunt een voorbeeld van elke melodie uit de gepresenteerde lijst bekijken door op de naam te klikken.

Nu zal de smartphone u "bieden" om de selectie te bevestigen of te annuleren. Als u tevreden bent met het behaalde resultaat en er is een geschikte oproep gevonden, bevestig dan uw keuze door op de knop "Ja" te klikken.

Nu is uw favoriete beltoon ingesteld als het geluid van inkomende oproepen in Viber, en u kunt de app minimaliseren door op de Home-knop te drukken, of teruggaan naar instellingen en doorgaan met het wijzigen van de app volgens uw voorkeuren.

Tip: stel een andere beltoon in Viber in dan die u gebruikt voor inkomende oproepen op het mobiele netwerk. Hiermee kunt u op het gehoor vaststellen dat u op Viber wordt gebeld.

Het is belangrijk om te onthouden dat er extra kosten van toepassing kunnen zijn bij het bellen naar Viber naar mobiele en vaste lijnen.

Aanbevolen: