Een Beeline-operator Bellen Vanaf Een Mobiel?

Inhoudsopgave:

Een Beeline-operator Bellen Vanaf Een Mobiel?
Een Beeline-operator Bellen Vanaf Een Mobiel?

Video: Een Beeline-operator Bellen Vanaf Een Mobiel?

Video: Een Beeline-operator Bellen Vanaf Een Mobiel?
Video: Beeline | Call Me | Билайн | Позвони мне 2024, April
Anonim

Elk jaar zijn er meer en meer mobiele gebruikers in ons land. Om hen te helpen nieuwe problemen op te lossen, openen operators speciale hotlines, bieden ze ondersteuning via internet en leiden ze werknemers op om in kantoren te werken. Maar voor de meeste gebruikers is het nog steeds handiger om de Beeline-operator te bellen vanaf een mobiele telefoon.

Een Beeline-operator bellen vanaf een mobiel?
Een Beeline-operator bellen vanaf een mobiel?

instructies:

Stap 1

Om de Beeline-operator vanaf je mobiel te bellen, hoef je alleen maar het korte nummer 0611 te kiezen. Je kunt luisteren naar de informatie van het geautomatiseerde systeem over tarieven, verschillende opties en diensten van de operator, informatie krijgen over het account en nog veel meer meer.

Stap 2

Als u een Beeline-specialist wilt bereiken, moet u de telefoon op toonkiezen zetten en de instructies van het elektronische antwoordapparaat volgen door op de bijbehorende nummers te drukken en naar de gewenste secties van het menu te gaan.

Stap 3

Om Beeline te bellen naar het korte nummer 0611, moet je een simkaart van de betreffende operator hebben en je binnen het dekkingsgebied van het netwerk bevinden.

Stap 4

Als u niet kunt voldoen aan de hierboven beschreven voorwaarden, wanhoop dan niet. U kunt een Beeline-specialist bellen vanaf een andere mobiele operator of vanaf een vaste telefoon op 8 800 700 0611.

Stap 5

Als u in internationale roaming bent, gebruik dan het directe nummer van de Beeline-inlichtingendienst +7 495 9748888. Houd er rekening mee dat u de telefoon alleen via +7 moet bellen, het is onmogelijk om via de acht een specialist uit een ander land te bellen.

Stap 6

Als u de Beeline-operator niet kunt bellen vanaf een mobiele of vaste telefoon, zijn er veel andere opties om de problemen met de specialisten van het bedrijf op te lossen. U kunt bijvoorbeeld uw persoonlijke account invoeren via de website van het bedrijf of een aanvraag indienen bij het verkoopkantoor met uw paspoort.

Aanbevolen: