Hoe Te Controleren Waar De Abonnee Is

Inhoudsopgave:

Hoe Te Controleren Waar De Abonnee Is
Hoe Te Controleren Waar De Abonnee Is

Video: Hoe Te Controleren Waar De Abonnee Is

Video: Hoe Te Controleren Waar De Abonnee Is
Video: HOE KUN JE JE ABONNEES ZIEN OP YOUTUBE 2020 HOE KUN JE ZIEN WIE JE ABONNEES ZIJN 2020 2024, Maart
Anonim

Sommige Russische telecomoperators (MTS, MegaFon en Beeline) bieden hun klanten aan om de dienst te gebruiken om naar andere abonnees te zoeken. Het volstaat om een speciaal nummer te kiezen, en het zal mogelijk zijn om de verblijfplaats van een persoon te achterhalen via zijn mobiele telefoon.

Hoe te controleren waar de abonnee is
Hoe te controleren waar de abonnee is

instructies:

Stap 1

De dienst van de telecomoperator "MTS" heet "Locator". Hiermee kunt u snel de locatie van een andere abonnee berekenen met het korte nummer 6677. Opgemerkt moet worden dat het nummer de klok rond beschikbaar is. Voordat u de service gebruikt, moet u deze echter activeren met het reeds aangegeven nummer. Na deze procedure kunt u direct uw zoekopdracht versturen. Voor alle klanten van het bedrijf is het gebruik van Locator en de verbinding volledig gratis.

Stap 2

De operator "MegaFon" biedt ook een service, maar deze kan van twee soorten zijn. Een ervan is alleen bedoeld voor een bepaalde kring van abonnees, namelijk voor kinderen en hun ouders. Hier zijn de tariefplannen, waarvan de klanten het eerste type Locator kunnen aansluiten: Smeshariki en Ring-Ding. Houd er rekening mee dat de operator de voorwaarden van deze service op elk moment kan wijzigen, inclusief het wijzigen van de lijst met gespecificeerde tarieven. Voor up-to-date informatie dient u de officiële website van het MegaFon-bedrijf te raadplegen.

Stap 3

De dienst van het tweede type wordt aangeboden aan alle abonnees van de operator, zonder uitzondering is deze "Locator" beschikbaar op alle tariefplannen. Maar voordat u de service gebruikt, moet u deze eerst aansluiten. Hiervoor heeft "MegaFon" de site locator.megafon.ru gemaakt. Daarop kunt u een aanvraag invullen en opsturen naar de telefoniste. Zodra hij uw verzoek heeft ontvangen en verwerkt, wordt er een sms-bericht naar uw telefoon gestuurd met alle informatie waarin u geïnteresseerd bent over de verblijfplaats van een andere persoon.

Stap 4

Beeline-abonnees kunnen ook de locator gebruiken. Om dit te doen, moeten ze een sms-bericht sturen naar het korte nummer 684. Zorg ervoor dat u in de tekst de Latijnse letter L vermeldt. De kosten van elk verzoek voor het zoeken naar abonnees kunnen worden gespecificeerd op de officiële website van de telecomoperator.

Aanbevolen: