Hoe De Limiet Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Limiet Uit Te Schakelen?
Hoe De Limiet Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Limiet Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Limiet Uit Te Schakelen?
Video: HOW TO GET RID OF SCREEN TIME *IT WORKED*(on ios) 2024, April
Anonim

Internet Explorer heeft een functie om de toegang tot inhoud te beperken (met andere woorden) of Content Advisor. Deze functie is standaard, je kunt hem uitschakelen als je hem nodig hebt. Hiervoor moet u echter wel het wachtwoord weten. Als u het bent vergeten en er is geen manier om het te herstellen, kan dit een probleem zijn. U kunt de limiet echter op andere manieren uitschakelen.

Hoe de limiet uit te schakelen?
Hoe de limiet uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu "Start" om het hoofdmenu van het MS Windows-besturingssysteem te openen en selecteer vervolgens het item "Uitvoeren". Het hulpprogramma Register-editor wordt gestart.

Stap 2

Voer de waarde regedit in het veld "Openen" in en klik vervolgens op de knop "OK", waarmee u de uitvoering van de opdracht bevestigt. Trouwens, voordat u wijzigingen aanbrengt in het register, is het raadzaam om er een reservekopie van te maken.

Stap 3

Zoek de registertak HKEY_LOCAL_MACHINE, ga naar de mappen Software -> Microsoft -> Windows -> Huidige versie -> Beleid -> Beoordelingen en klik met de rechtermuisknop op het contextmenu Sleutel.

Stap 4

Selecteer de opdracht "Verwijderen" en druk vervolgens op Enter om uw wijzigingen te bevestigen.

Stap 5

Vervolgens hebt u het standaard subsleutelmenu nodig. Roep het op en verwijder het (als de sleutel bestond).

Stap 6

Start Internet Explorer en selecteer vervolgens het menu-item "Extra" in de werkbalk van het browservenster.

Stap 7

Selecteer "Internetopties" en vervolgens - "Toegangsbeperking".

Stap 8

Vervolgens hebt u het item Inhoud nodig en daarna het tabblad Inhoud, dat u moet selecteren in het dialoogvenster Internet-opties dat wordt geopend.

Stap 9

Activeer de knop "Uitschakelen", die zich in het gedeelte "Toegangsbeperking" bevindt, door met de linkermuisknop te klikken. Maak in het veld Wachtwoord een nieuw wachtwoord aan.

Stap 10

Door het wachtwoord opnieuw in te voeren in het veld Wachtwoord bevestigen, bevestigt u de wijziging ervan. Klik vervolgens op "OK" om de gemaakte wijzigingen op te slaan.

Stap 11

Ga naar het tabblad Toegestane sites en voer het gewenste internetadres in het vak met de titel Volgende siteweergave toestaan in.

Stap 12

Om een vermelding in de "Lijst van toegestane en geweigerde websites" te maken, klikt u op de knop "Altijd".

Aanbevolen: