Hoe De Politie Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe De Politie Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Hoe De Politie Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe De Politie Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe De Politie Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, April
Anonim

Het bellen van de politie is in de regel vereist in geval van nood of gevaarlijk. Hier is het belangrijk om niet in de war te raken en tijdig te reageren. Aangezien bijna elke inwoner van het land nu een mobiele telefoon heeft, is het vrij eenvoudig om wetshandhavers te bellen. Maar zoals de praktijk laat zien, weten veel eigenaren van mobiele telefoons gewoon niet welk nummer ze moeten bellen. Het is erg handig om dit van tevoren te regelen en alle alarmnummers die uw serviceprovider heeft ontvangen in het geheugen van de telefoon op te slaan.

Politie
Politie

instructies:

Stap 1

Om de politie te bellen, moet u de volgende combinaties kiezen: voor MTC-, U-Tel-, Megafon-abonnees - 020; Beeline - 002; Tele2, SkyLink - 02.

Stap 2

Of een enkel nummer 112, dat zowel op het grondgebied van Rusland als in de landen van de Europese Unie geldig is.

Stap 3

De oproep is gratis en is niet alleen mogelijk bij gebrek aan geld op de rekening, maar ook bij afwezigheid van een simkaart of een vergrendelde telefoon.

Stap 4

De dienstdoende coördinator neemt uw oproep aan, verduidelijkt alle details of maakt rechtstreeks verbinding met de gewenste dienst.

Stap 5

In ieder geval moet u kort en ter zake spreken, gegevens over uzelf, over de plaats van het incident en de belangrijkste details aangeven, waarbij de huidige situatie duidelijk wordt geschetst.

Stap 6

Als laatste redmiddel, als u nergens langs kunt komen, belt u het alarmnummer - 911. En onthoud dat uw deelname en snelheid niet alleen iemands leven kunnen redden, maar mogelijk ook een negatieve wending kunnen voorkomen.

Aanbevolen: