Hoe U De Beltoon Van Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Beltoon Van Uw Telefoon Kunt Wijzigen
Hoe U De Beltoon Van Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Beltoon Van Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Beltoon Van Uw Telefoon Kunt Wijzigen
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

U hebt onlangs een mobiele telefoon gekocht en bent al overtuigd van de mogelijkheden ervan, met instructies of willekeurig bijna alle knoppen onderzocht. Het is tijd om een aangenaam geluid te kiezen voor een gesprek, dat niet vervelend zou zijn, maar de eigenaar van de telefoon zou plezieren. Maar zelfs de meest geliefde melodie kan snel verveeld raken.

Hoe u de beltoon van uw telefoon kunt wijzigen
Hoe u de beltoon van uw telefoon kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

Om de beltoon bij een telefoongesprek te wijzigen, gebruikt u de lijst met "native" melodieën die er al in stonden op het moment van aankoop. Gebruik hiervoor het menu. Zoek de map met audio- en videobestanden, foto's en andere afbeeldingen, mogelijk games, weergavethema's, enz. Afhankelijk van uw telefoonmodel kan deze map verschillende namen hebben, zoals Media of Bestandsbeheer. Klik op Selecteren of OK. Open de map met audiobestanden en luister naar de inhoud met de Play-toets.

Stap 2

Stel de gewenste melodie in door op de knop "Functies" te drukken. Gebruik de melodie als beltoon voor alle inkomende oproepen, als wekker of een nieuw bericht, of misschien om een specifieke abonnee te bellen - het is aan jou. U kunt het beltoonvolume aanpassen, een trilalarm instellen of het geluid volledig dempen in de map "Instellingen" in het algemene menu.

Stap 3

Als u het beltoongeluid wilt wijzigen in een andere beltoon, downloadt u deze naar uw computer. Gebruik de USB-kabel om het audiobestand over te zetten naar je mobiel. In de regel wordt de laatste met de telefoon verkocht. De computer zal een nieuw apparaat detecteren - een flashkaart (deze draagt de naam van de telefoonfabrikant), en u hoeft alleen de benodigde bestanden van de computer naar de flashdrive te kopiëren naar de map "Geluiden" ("Audio", enz.) Stel daarna de gewenste beltoon in volgens de vorige stappen.

Stap 4

Nieuwe geluiden kunnen ook in de telefoon verschijnen via Bluetooth, infrarood (bij het overbrengen van bestanden van de ene telefoon naar de andere), dictafoonopname of op een andere manier, afhankelijk van de mogelijkheden van uw telefoon, evenals van de beschikbaarheid van internettoegang erin. Sommige van deze functies zijn te vinden in snelkiezen (toetsen omhoog, omlaag, links, rechts) in de vorm van bijbehorende pictogrammen. Ontdek wat uw telefoon "kan" in de meegeleverde instructies.

Aanbevolen: