Geld Overmaken Via Mts

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Via Mts
Geld Overmaken Via Mts

Video: Geld Overmaken Via Mts

Video: Geld Overmaken Via Mts
Video: ✅КАК ПРОСТО ОБОЙТИ ОГРАНИЧЕНИЕ ТОРРЕНТОВ МТС, Мегафон, Yota, Beeline в 2021-2022 (Вернуть Скорость) 2024, Mei
Anonim

Er doen zich vaak situaties voor wanneer uw mobiele account op het meest ongelegen moment geen geld meer heeft. U kunt andere abonnees binnen het MTS-netwerk helpen door ze geld van uw account te sturen, of u kunt ze vragen hetzelfde voor u te doen door gebruik te maken van een van de verschillende diensten van de operator.

Geld overmaken via mts
Geld overmaken via mts

instructies:

Stap 1

Gebruik het speciale USSD-commando door * 112 * te kiezen vanaf uw telefoon, vervolgens het nummer van de abonnee naar wie u geld wilt overmaken en nogmaals het sterretje, voer vervolgens het bedrag in en druk op het hekje (#). U kunt een abonnee van 1 tot 300 roebel per keer sturen. Voor abonnees binnen het MTS-netwerk is deze dienst gratis. In andere gevallen bedragen de kosten 7 roebel.

Stap 2

Maak geld over naar de rekening van een MTS-abonnee met behulp van de service genaamd "True friend". Om het te activeren, registreert u zich in de "Internet-assistent", waarvan de link op de officiële MTS-website staat. Krijg een wachtwoord om via sms in te voeren door ervoor te kiezen een nieuwe gebruiker te registreren. Onthoud het wachtwoord, want dit is ook nodig om de noodzakelijke financiële transactie te voltooien. Maak een SMS-bericht met vermelding van het telefoonnummer van de abonnee en, gescheiden door een spatie, het te verzenden bedrag en het ontvangen wachtwoord op de MTS-website. Stuur een bericht naar het verkorte nummer 9060. Daarna ontvangt u een melding over een succesvolle betaling.

Stap 3

Vul het saldo van een andere abonnee doorlopend op door de overeenkomstige dienst te verbinden met het commando * 114 * (klantnummer voor het verzenden van geld) * (regelmatige overboeking) * (bedrag - van 1 tot 300) #. Voer voor de vertaalfrequentie een van de volgende waarden in: 1 (elke dag), 2 (wekelijks), 3 (eenmaal per maand). Daarna wordt een kort bericht met een bevestigingscode naar uw nummer gestuurd, dat moet worden ingevoerd door het commando * 114 * opnieuw in te voeren en de invoer te bevestigen met de # -toets.

Stap 4

Vraag een andere abonnee om geld op uw eigen account te storten. Deze service heet "Mijn account opwaarderen". Kies * 116 * (nummer) # op uw telefoon. Zodra de abonnee een bericht met uw verzoek ontvangt, kan hij u geld sturen via een van de eerder aangegeven methoden.

Aanbevolen: