Bellen Vanaf Een IPad

Inhoudsopgave:

Bellen Vanaf Een IPad
Bellen Vanaf Een IPad

Video: Bellen Vanaf Een IPad

Video: Bellen Vanaf Een IPad
Video: How To Place Phone Calls On iPad and iPod touch 2024, Mei
Anonim

De iPad wordt door Apple gepresenteerd als een middel om toegang te krijgen tot internet en om met elektronische documenten te werken. Het apparaat draait op het iOS-besturingssysteem, dat ook op iPhone-telefoons is geïnstalleerd. Het is echter niet mogelijk om vanaf deze tablet te bellen, maar je kunt wel internet gebruiken om te bellen.

Bellen vanaf een iPad
Bellen vanaf een iPad

instructies:

Stap 1

Het is niet mogelijk om via het GSM-netwerk te bellen vanaf de iPad vanwege de beperking van deze functionaliteit door Apple. Zelfs door een hoofdtelefoon aan te sluiten, werkt een directe oproep vanuit het apparaatmenu niet, omdat deze functie was niet voorzien.

Stap 2

U kunt echter wel bellen met speciale programma's die via het netwerkprotocol werken. Een van de meest populaire hulpprogramma's voor het voeren van spraak- en videogesprekken is Skype, beschikbaar voor installatie via iTunes of AppStore van het apparaat.

Stap 3

Zoek het programma op uw computer (iTunes) of rechtstreeks op het apparaat via de AppStore. Voer in het menu dat verschijnt de zoekopdracht Skype in de zoekbalk in en klik op het resultaat. De applicatie wordt geheel gratis verspreid en kan op elke iPad worden geïnstalleerd. Als u installeert met iTunes, sluit u uw tablet aan op uw computer om de software te synchroniseren en op uw apparaat te installeren.

Stap 4

Start Skype door op het pictogram in het hoofdmenu van het apparaat te klikken. U ziet het startvenster van het programma, waarin u wordt gevraagd de gegevens van een bestaand account in te voeren. Als u geen account heeft om de dienst te gebruiken, kunt u er een aanmaken in de applicatie. Klik hiervoor op "Registreren" onderaan het voorgestelde formulier.

Stap 5

Selecteer vervolgens het contact in uw apparaatnotitieblok of in het Skype-menu. Druk op "Bellen" om te bellen. U kunt ook bellen naar abonnees van mobiele netwerken. Om dit te doen, moet u uw account aanvullen in een terminal waarmee u voor communicatiediensten kunt betalen. Nadat het benodigde bedrag is bijgeschreven, kunt u de nummers bellen die u hebt opgegeven via het programmamenu.

Aanbevolen: