Hoe Muziek Naar De IPhone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Naar De IPhone Te Downloaden
Hoe Muziek Naar De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Muziek Naar De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Muziek Naar De IPhone Te Downloaden
Video: How To Download Music On Iphone In Ios 14 (No computer) 2024, April
Anonim

iPhone onderscheidt zich van andere moderne multimedia-gadgets door een onconventionele manier om gegevens uit te wisselen met een computer. Hoewel veel mobiele apparaten alleen op een USB-poort hoeven te worden aangesloten om mappen met muziek erin te laden, wordt muziek via iTunes naar de iPhone gedownload.

Hoe muziek naar de iPhone te downloaden
Hoe muziek naar de iPhone te downloaden

instructies:

Stap 1

Je hebt waarschijnlijk geen iPhone en iTunes is nog niet op je computer geïnstalleerd. Maar als dat zo is, dan zul je dit programma zeker moeten downloaden, zonder welke het moeilijk zal zijn om vrienden te maken tussen de iPhone en de computer. Download beschikbaar op de website www.apple.com in het gedeelte Ondersteuning

Stap 2

Verbind je iPhone met je computer via een USB-kabel, start iTunes en wacht tot het programma je iPhone detecteert.

Stap 3

Klik in het linkermenu onder Bibliotheek op het pictogram Muziek en sleep de muziekmap naar het hoofdvenster van het programma. Of selecteer Bestand - Map toevoegen aan bibliotheek.

Stap 4

Nadat de muziekmappen zijn geüpload naar uw iTunes-bibliotheek, selecteert u de gewenste albums of nummers en kopieert u ze door op Ctrl + C te drukken of door met de rechtermuisknop op de selectie te klikken en Kopiëren te kiezen.

Stap 5

Klik in het menu aan de linkerkant, in het iPhone-gedeelte, op het pictogram Muziek en plak de gekopieerde muziek door op Ctrl + V te drukken of door met de rechtermuisknop in een vrij gedeelte van het venster te klikken en Plakken te kiezen. Het kopiëren van muziek naar de iPhone begint en de status wordt weergegeven in de bovenste balk van het programma.

Aanbevolen: