Hoe Het Scherm Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Te Vervangen?
Hoe Het Scherm Te Vervangen?

Video: Hoe Het Scherm Te Vervangen?

Video: Hoe Het Scherm Te Vervangen?
Video: Huawei Y6 2018 Lcd Screen Replacement 2024, Mei
Anonim

Beeldschermschade is een van de meest voorkomende storingen aan mobiele telefoons. Een reserve-indicator is goedkoop, maar werkplaatsen vragen een aanzienlijk bedrag om deze te vervangen. Zelf vervangen is veel voordeliger.

Hoe het scherm te vervangen?
Hoe het scherm te vervangen?

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon een aanraakgevoelig scherm heeft, laat het dan vervangen door een gekwalificeerde technicus. Als je nog nooit eerder van scherm op telefoons hebt gewisseld, oefen dan eerst op gewone telefoons en pas modellen met een touchscreen toe nadat de ervaring is opgedaan.

Stap 2

Neem van tevoren een plastic doos mee die groter is dan het display en twee antistatische schuimafstandhouders. Bezoek een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van onderdelen voor mobiele telefoons en reparatiegereedschappen. Beide in dergelijke winkels zijn meerdere keren goedkoper dan op de markten.

Stap 3

Koop een display en een speciale telefoonschroevendraaierset. Als de aanduiding van de modelnaam op de telefoon is gewist, laat het apparaat dan aan de dealer zien. Hij kan het model gemakkelijk identificeren en u een display voor haar verkopen.

Stap 4

Aangezien het scherm uiterst kwetsbaar is als het niet in de telefoon zit, moet u het onmiddellijk in de doos tussen twee vellen antistatisch schuim plaatsen. Draag de doos niet mee naar huis in je broekzak, waar hij gemakkelijk kan worden geperst, maar in een tas.

Stap 5

Zet de telefoon uit, koppel de voeding los, verwijder de batterij, geheugenkaart en simkaart.

Stap 6

De manier om een candybar-telefoon te demonteren ligt meestal voor de hand. Voor een apparaat in een opvouwbare of verschuifbare behuizing vindt u de demontagehandleiding op internet. Het moet geïllustreerd worden. Maak de zoekstring in het Engels, want in dit geval is de kans op een succesvolle zoekopdracht groter.

Stap 7

Demonteer de telefoon. Als het een opvouwbaar of verschuifbaar ontwerp heeft, demonteer dan alleen de beeldschermkap en sla de stappen in de handleiding voor het demonteren van de hoofdeenheid over. Doe alle kleine onderdelen in een pot.

Stap 8

Koppel de oude lintkabel van het beeldscherm los en verwijder deze. Bevestig het nieuwe display en sluit de lintkabel aan.

Stap 9

Monteer de telefoon in omgekeerde volgorde. Zorg ervoor dat het scherm werkt en dat de microfoon, beide luidsprekers, achtergrondverlichting, toetsenbord, camera en trillen nog steeds werken.

Aanbevolen: