Hoe De Operator Megafon Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe De Operator Megafon Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Hoe De Operator Megafon Te Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Anonim

Tegenwoordig moeten mobiele gebruikers steeds vaker de Megafon-operator bellen om verbinding te maken met nieuwe tarieven en diensten, nuttige informatie te verkrijgen, enz. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe de operator Megafon te bellen vanaf een mobiele telefoon
Hoe de operator Megafon te bellen vanaf een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

U kunt de telefoniste Megafon gratis bellen vanaf uw mobiele telefoon. Om dit te doen, belt u 0550 - een enkel communicatienummer met het contactcentrum van het Megafon-bedrijf. U kunt de telefoniste ook bellen als u een negatief saldo heeft.

Stap 2

Luister naar de informatie van het antwoordapparaat. Hij zal u vertellen hoe u de nodige inlichtingen kunt vragen, de nodige tarieven en diensten van het bedrijf kunt aansluiten. Om dit te doen, moet u overschakelen naar de toonmodus door op een asterisk op de telefoon te drukken en vervolgens op het bijbehorende nummer. Om verbinding te maken met de Megafon-operator, drukt u op het cijfer 0 of wacht u gewoon - na een tijdje zal een automatische verbinding met hem beginnen.

Stap 3

Gebruik een speciale telefoonlijn om de Megafon-operator gratis te bellen vanuit elke plek in Rusland. Bel hiervoor 8-800-333-05-00. De operator zal u onmiddellijk antwoorden, van wie u informatie kunt krijgen over elke vraag die u interesseert. In sommige gevallen kunnen alle operators bezet zijn, dus wacht even tot een van hen vrij is.

Stap 4

Abonnees hebben niet alleen de mogelijkheid om de megafoonoperator op een mobiele telefoon te bellen, maar ook om via internet contact met hem op te nemen. Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf. Selecteer "Help voor abonnees" door op deze link in de rechterbovenhoek van de pagina te klikken. U komt op de pagina "Online Consultant".

Stap 5

Bestudeer zorgvuldig geplaatste informatie en klik vervolgens op "Ga naar online consultant". Daarna wordt u doorgestuurd naar de Megafon-ondersteuningscentrumpagina, waar u uzelf moet voorstellen, het onderwerp van de vraag en de regio moet selecteren. Voer het e-mailadres in waarnaar het antwoord van de operator wordt verzonden. Het komt meestal binnen 7 dagen aan, afhankelijk van de werkdruk van de helpcentrumspecialisten.

Aanbevolen: