Muziek Downloaden Van Pc Naar Nokia Phone

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Van Pc Naar Nokia Phone
Muziek Downloaden Van Pc Naar Nokia Phone

Video: Muziek Downloaden Van Pc Naar Nokia Phone

Video: Muziek Downloaden Van Pc Naar Nokia Phone
Video: How to Install Nokia USB Driver Free Download For Windows || Tech Soft 2024, Mei
Anonim

Nokia is een van de meest populaire merken voor mobiele telefoons. In alle Nokia-lijnen ingebouwde kwaliteitsspelers bieden muziekliefhebbers de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf hun telefoon naar hun favoriete muziek te luisteren. Om dit te doen, hoeft u het alleen maar naar uw mobiele telefoon te downloaden.

Muziek downloaden van pc naar Nokia Phone
Muziek downloaden van pc naar Nokia Phone

Noodzakelijk

  • - software van Nokia geïnstalleerd op de computer;
  • - USB-kabel;
  • - een computer uitgerust met een kaartlezer;
  • - Bluetooth-apparaat.

instructies:

Stap 1

Installeer de Nokia-toepassing die nodig is voor synchronisatie op uw computer. Voer de installatieschijf uit die bij uw telefoon is geleverd en installeer het programma volgens de instructies die op uw computer verschijnen. Sluit na het installeren van de software uw telefoon aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

Stap 2

Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Verwisselbare schijf". Open de bestandenmap van je telefoon via "Mijn Computer". Zet de muziek die op uw computer is geselecteerd in de map "Geluid". Koppel daarna je telefoon los van de computer en werk de muziekbibliotheek van de speler bij, zodat alle nieuwe bestanden in de afspeellijst verschijnen.

Stap 3

Sla muziek op de geheugenkaart van je telefoon op met een kaartlezer. Om dit te doen, verwijdert u voorzichtig de geheugenkaart uit de telefoon en plaatst u deze in de overeenkomstige sleuf van de computerkaartlezer. De inhoud van de geheugenkaart kan worden geopend via de verkenner.

Stap 4

Zoek het pictogram van de verwisselbare schijf in de map Deze computer en open het. De muziek moet worden opgeslagen in de map "Geluid", om dit te doen, kopieert u de muziek die u nodig hebt daar op dezelfde manier als op andere verwisselbare media. Verwijder vervolgens de geheugenkaart uit de computer en plaats deze in de telefoon.

Stap 5

Gebruik de bluetooth-functie. Schakel hiervoor Bluetooth in op je telefoon en op je computer. Zoek uw telefoon in de lijst met beschikbare apparaten die in de Bluetooth-map op uw computer wordt weergegeven en stel gegevenssynchronisatie in. Daarna wordt het telefoongeheugen weergegeven in de Bluetooth-lijst, als een gewone map met bestanden. Breng de geselecteerde muziekbestanden van de muziekbibliotheek van uw computer over naar deze map.

Aanbevolen: