Hoe De Details Van Facturen Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Details Van Facturen Te Achterhalen?
Hoe De Details Van Facturen Te Achterhalen?

Video: Hoe De Details Van Facturen Te Achterhalen?

Video: Hoe De Details Van Facturen Te Achterhalen?
Video: Digitale facturatie via VOILA: de snelste manier om digitale facturen met je boekhouder te delen ⏱ 2024, Mei
Anonim

Als een abonnee van een Russische telecomoperator details van zijn account wil bestellen, moet hij een speciaal nummer of een speciale dienst gebruiken. Na activering van de dienst komt informatie over het aantal uitgaande en inkomende oproepen, de kosten van oproepen, de datum van het verzenden van sms- en mms-berichten en nog veel meer beschikbaar.

Hoe de details van facturen te achterhalen?
Hoe de details van facturen te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Abonnees van de operator "Megafon" om de service "Account Detailing" te activeren, moeten het zelfbedieningssysteem "Service Guide" gebruiken. Dit systeem bevindt zich op de website van het bedrijf in de sectie met dezelfde naam. Voor hulp bij het activeren van de dienst kunt u ook contact opnemen met een medewerker van de klantenservice of een verkoopadviseur in de Megafon communicatiesalon.

Stap 2

Het bedrijf Beeline is geen uitzondering, het biedt zijn abonnees ook de mogelijkheid om informatie over hun persoonlijke account te ontvangen. Met behulp van de gegevens van deze operator kunt u meer te weten komen over de duur van de oproepen, het tijdstip van bellen, het type (stad, mobiel of dienst), de datum van verzending van berichten, over het volume van GPRS-sessies.

Stap 3

De manier waarop u de dienst activeert, is afhankelijk van het vastgestelde betalingssysteem. Abonnees van het prepaid-systeem kunnen bijvoorbeeld bestellen via de officiële website van het bedrijf. Daarnaast is het ontvangen van details ook beschikbaar per fax (495) 974-5996 (u hoeft alleen een schriftelijke aanvraag te sturen om details van de factuur te verstrekken). Maar zo'n verklaring kan niet alleen per fax, maar ook per e-mail worden verzonden. [email protected]. Activering van de service kost u 30-60 roebel (het exacte bedrag hangt af van de parameters van het tariefplan)

Stap 4

Gebruikers van het postpaid betalingssysteem dienen de website van de operator te bezoeken of contact op te nemen met de dichtstbijzijnde Beeline communicatiesalon. Vergeet niet dat als u persoonlijk met u meegaat, u een paspoort en een overeenkomst voor het verlenen van communicatiediensten moet hebben. De kosten van detaillering bedragen ongeveer 0-60 roebel.

Stap 5

Klanten van het bedrijf "MTS" kunnen ook een gedetailleerd account bestellen en informatie ontvangen over de acties die de afgelopen drie dagen zijn uitgevoerd vanaf de mobiele telefoon van de abonnee. Om dit te doen, moeten ze het USSD-nummer * 111 * 551 # bellen of een sms sturen met de code 551 naar het korte nummer 1771.

Aanbevolen: