Een Scherm Aansluiten Vanaf Een Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Scherm Aansluiten Vanaf Een Telefoon
Een Scherm Aansluiten Vanaf Een Telefoon

Video: Een Scherm Aansluiten Vanaf Een Telefoon

Video: Een Scherm Aansluiten Vanaf Een Telefoon
Video: Streamen naar TV vanaf mobiel/tablet! 2024, Mei
Anonim

Om het telefoonscherm op uw computer aan te sluiten, moet u bekend zijn met soortgelijke handelingen voor het aansluiten van LCD-apparaten, omdat u anders zowel het scherm als de verbindingsdraad kunt beschadigen. Houd er rekening mee dat u hiervoor het beste de apart verkrijgbare kleuren LCD-panelen kunt gebruiken.

Een scherm aansluiten vanaf een telefoon
Een scherm aansluiten vanaf een telefoon

Noodzakelijk

  • - telefoon scherm;
  • - vga-kabel;
  • - verbindingsdiagram;
  • - vaardigheden in het werken met controllers.

instructies:

Stap 1

Onderzoek de pin-out van de vijftien-pins VGA-kabel die wordt gebruikt om de monitor op de videoadapter aan te sluiten. Het eerste contact komt overeen met de rode video, de tweede met de groene video, de derde met de blauwe video, de vierde met de twee-bits monitor-identifier, de vijfde met het gemeenschappelijke contact, de zesde met de rode gemeenschappelijke, de zevende met de groene common, de achtste tot de blauwe common, de negende tot de sleutel zonder been, de tiende - common voor synchronisatie, de elfde is de monitorverbindingsidentifier bit0, de twaalfde is de monitor-identifier bit1, de dertiende is voor de composiet sync, de veertiende is de verticale synchronisatie en de vijftiende is de monitor bit3-identificatie.

Stap 2

Onderzoek vervolgens de contacten om het telefoonscherm met deze contacten te verbinden. Als u geen bedradingsschema heeft, kunt u dit het beste downloaden van internet door op de juiste forums te zoeken. Houd er rekening mee dat de volgorde ook kan verschillen voor verschillende telefoonschermen. Bekijk de kenmerken van de matrix.

Stap 3

Als u de verbindingsparameters voor uw beeldscherm niet nauwkeurig kunt bepalen, kunt u het beste speciale kleine panelen vinden in de verkooppunten van radioapparatuur om ze op apparaten aan te sluiten. Deze bevatten meestal een kabel voor aansluiting, instructies en een diagram. Ook kunnen hun verschillende variaties per post of in de online winkel worden besteld.

Stap 4

Als u een geschikt diagram vindt om apparaten aan te sluiten, volgt u dit om het telefoonscherm op uw computer aan te sluiten en op het moederbord of een ander apparaat aan te sluiten. Merk op dat als dit de eerste keer is dat je dit doet, iemand die meer bekend is met het onderwerp om je te helpen, zodat je je computer niet verpest. Dit kunt u het beste doen als u vervangende apparatuur heeft.

Aanbevolen: