Hoe Het Saldo In Mts Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo In Mts Te Controleren
Hoe Het Saldo In Mts Te Controleren

Video: Hoe Het Saldo In Mts Te Controleren

Video: Hoe Het Saldo In Mts Te Controleren
Video: Hoe een velg uit te lijnen vanaf een scooter 2024, Mei
Anonim

Het is zelfs moeilijk om je vandaag de tijd voor te stellen dat we geen mobiele telefoons hadden, vandaag zijn we verrast - hoe leefden we, hoe hebben we ontmoetingsplaatsen aangewezen en slaagden we erin niet te verdwalen in de menigte, hoe volgden we de beweging van kinderen, hoe hielden we grootmoeders onder controle die in de zomer naar het land werden gebracht? Tegenwoordig zijn we allemaal met mobiele communicatie, en we voelen ons volledig verloren zonder. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om de staat van de balans te controleren en deze op tijd aan te vullen. Hoe het saldo controleren als u abonnee bent van het MTS-netwerk?

Hoe het saldo in mts te controleren
Hoe het saldo in mts te controleren

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en snelste manier om de status van uw saldo te achterhalen, als u een MTS-abonnee bent, is door een verzoek te verzenden door * 100 # te kiezen en op de belknop te drukken. Binnen enkele seconden informeert de operator u via sms over de accountstatus.

Stap 2

U kunt bellen met de abonneeservice in uw regio. Het nummer kunt u vinden door het gratis referentienummer van de MTS-operator de klok rond te bellen: 8-800-333-08-90, vanaf een mobiele telefoon kunt u 0890 bellen en gratis informatie krijgen van MTS-consultants die de klok rond werken.

Stap 3

Als u internet binnen handbereik heeft, kunt u de dienst Internet Assistant gebruiken. Kies het verzoek * 111 * 25 #, u ontvangt een bericht om een wachtwoord te kiezen dat uit 4 tot 7 tekens bestaat, kies een willekeurige combinatie, vergeet het niet, want u moet het herhalen door naar het internet te gaan op het opgegeven koppeling

Stap 4

Als u uw SIM-kaart in het GSM-signaleringsapparaat hebt geïnstalleerd en u kunt het daar niet uit krijgen, dan moet de functie van het informeren van de klant over het huidige saldo van de kaart actief zijn in het signaleringsapparaat. Als het apparaat dit niet biedt, gebruikt u de Internet Assistant-service.

Stap 5

Wanneer u de MTS-verbinding aansluit, kunt u het rekeningsaldo controleren in de instellingen van uw modem, in het menu-item "Tegoed controleren".

Aanbevolen: