Een MTS-operator Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Een MTS-operator Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Een MTS-operator Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Een MTS-operator Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Een MTS-operator Bellen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: Hoe werkt bellen met een smartphone? (2021) (android) 2024, April
Anonim

Als u problemen ondervindt met mobiele communicatie of om verbinding te maken met nieuwe diensten, kunt u de MTS-operator bellen vanaf uw mobiele telefoon. Dit bedrijf biedt haar klanten verschillende manieren om de helpdesk te bellen.

De MTS-operator wordt gebeld vanaf een mobiele telefoon
De MTS-operator wordt gebeld vanaf een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Kies het korte referentienummer 0890 als u de MTS-operator wilt bellen vanaf uw mobiele telefoon. Wacht even totdat u een begroeting en instructies van het antwoordapparaat hoort, waarin de aanbevolen vervolgstappen worden beschreven.

Stap 2

Schakel over naar de toonmodus door 1-2 keer op het sterretje op de telefoontoetsen te drukken totdat u een bijbehorend kort signaal hoort. Vervolgens kunt u op een van de toetsen klikken die overeenkomen met een specifieke sectie van de helpdesk van de operator. Als u rechtstreeks contact moet opnemen met een medewerker van het klantenondersteuningscentrum, kunt u geen tijd verspillen en onmiddellijk op de "0"-toets drukken. Ook wordt u automatisch doorgestuurd naar het ondersteuningscentrum zodra het autoresponderbericht is beëindigd.

Stap 3

Wacht even. Na een paar keer overgaan zal een ondersteuningspersoon u antwoorden. Op sommige uren is het echter behoorlijk problematisch om de MTS-operator vanaf een mobiele telefoon te bellen, omdat de lijn bezet is. Dit wordt door het antwoordapparaat gemeld. Wacht tot de lijn vrij is of bel terug.

Stap 4

Houd er rekening mee dat alleen abonnees die in de Russische Federatie en Wit-Rusland wonen, de MTS-operator gratis kunnen bellen vanaf een mobiele telefoon. De gebruikers van VivaCell-MTS- en UZDUNROBITA-netwerken in de GOS-landen hebben dezelfde mogelijkheid. Als u een MTS-operator wilt bellen van het aantal andere mobiele operators, bel dan 8 800 333 08 90.

Stap 5

Probeer de MTS-operator te bellen vanaf een vaste lijn of huistelefoon, als de mobiele telefoon momenteel niet beschikbaar is voor gebruik. Kies het nummer in het internationale formaat, te beginnen met de landcode, zorg ervoor dat u het netnummer aangeeft en daarna - het abonneenummer zelf. Een oproep naar een MTS-operator in de regio Moskou ziet er bijvoorbeeld uit als +7 495 766 01 66. In plaats van een code zeven, kunt u ook twee nullen kiezen. De oproep is gratis voor alle bovengenoemde regio's en netwerken.

Stap 6

Neem contact op met het MTS-ondersteuningscentrum via de officiële website van de mobiele operator. Op de hoofdpagina ziet u een speciale sectie waar u een bericht kunt achterlaten voor technische ondersteuning. U ontvangt het antwoord per e-mail of sms. Het kan 1 tot 7 dagen duren om een beroep in behandeling te nemen, afhankelijk van de huidige wachtrij van verzoeken en de tewerkstelling van de medewerkers van het centrum.

Aanbevolen: