Hoe Installeer Je Windows Mobile Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Windows Mobile Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je Windows Mobile Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Windows Mobile Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Windows Mobile Op Je Telefoon
Video: How To Install Windows 10/8/7/XP on your Android Phone ! 2024, Mei
Anonim

Het installeren van Windows Mobile op uw telefoon is een eenvoudig en redelijk snel proces. Maar hier is het noodzakelijk om de instructies strikt te volgen, omdat een verkeerde stap - en de telefoon kan mislukken. Bovendien heeft elke fabrikant zijn eigen voorwaarden voor het updaten van de telefoon.

Hoe installeer je Windows Mobile op je telefoon
Hoe installeer je Windows Mobile op je telefoon

Noodzakelijk

Mobiele telefoon met Windows Mobile-ondersteuning, computer met internettoegang, USB-kabel

instructies:

Stap 1

Download Microsoft Mobile Sync-software van microsoft.com als op uw computer Windows XP wordt uitgevoerd. Voor computers met Windows Vista, download Microsoft ActiveSync en installeer vervolgens Windows Mobile Device Center 6.1. Deze software is vereist bij het installeren van het systeem.

Stap 2

Bezoek de website van de telefoonfabrikant. Zoek uw telefoonmodel op naam en serienummer. Soms kunt u Windows Mobile niet downloaden van de Microsoft-website vanwege bepaalde beperkingen. Maar als uw telefoonfabrikant het recht verleent om Windows Mobile te installeren of bij te werken, dan zal deze zeker speciale software vrijgeven die beschikbaar is om te downloaden op de productpagina.

Stap 3

Download de distributiekit van de nieuwste versie van Microsoft Windows Mobile. Sla het bestand op uw computer op, op een locatie die u gemakkelijk kunt onthouden, zoals uw bureaublad. Als u al een eerdere versie van Windows Mobile op uw telefoon hebt geïnstalleerd, kan de bijgewerkte versie al uw gebruikersgegevens verwijderen. U kunt vóór de installatie een back-up van uw gegevens maken door tijdens de installatie de juiste sectie te selecteren, maar raadpleeg eerst de nodige instructies op de website van de telefoonfabrikant.

Stap 4

Dubbelklik op het uitvoerbare bestand van Windows Mobile (. EXE) om de installatie te starten. Er verschijnt een venster met de voorwaarden van de fabrikant van dit apparaat. Klik op de knop "Akkoord" om door te gaan. Volg de instructies op het scherm om Windows Mobile te installeren. Sluit uw telefoon desgevraagd aan op uw computer via een USB-kabel. Nadat de installatie van Windows Mobile is voltooid, controleert de telefoon via internet op de benodigde stuurprogramma's. Het systeem is nu klaar voor gebruik.

Aanbevolen: