Hoe De Service "Overal In Huis" Te Deactiveren

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Overal In Huis" Te Deactiveren
Hoe De Service "Overal In Huis" Te Deactiveren

Video: Hoe De Service "Overal In Huis" Te Deactiveren

Video: Hoe De Service
Video: La Prestazione (Italia) 2024, April
Anonim

Met de dienst 'Overal zoals thuis' op MTS kun je tegen hetzelfde tarief interlokaal en lokaal bellen, maar sommige abonnees zijn niet tevreden met het relatief hoge abonnementstarief. U kunt de dienst “Overal in huis” deactiveren door middel van een mobiele telefoon of via internet.

De service handmatig uitschakelen is geen probleem
De service handmatig uitschakelen is geen probleem

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de optie inderdaad is ingeschakeld door een lege sms te sturen naar het korte nummer 8111. Als dit wordt bevestigd, stuur dan een gratis bericht met de tekst "33330" (zonder aanhalingstekens) naar nummer 111 om de service "Overal in huis" te deactiveren. U kunt dit ook doen door het commando * 111 * 3333 # te typen en op de beltoets te drukken.

Stap 2

Schakel de service uit door het klantencommunicatiecentrum van de operator te bellen. Bel hiervoor 08900 en druk op "Bellen". Wacht op het antwoord van de supportmedewerker en geef aan dat je de dienst “Overal in huis” moet deactiveren. De operator zal het handmatig uitschakelen of u aanraden om hiervoor de nodige acties uit te voeren.

Stap 3

Neem contact op met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor en breng de medewerkers op de hoogte van uw verzoek. Uw vraag wordt beantwoord op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Stap 4

Gebruik de "Internet Assistant" om de service "Overal in huis" uit te schakelen. Deze service wordt gelanceerd vanaf de officiële website van MTS. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in, nadat u deze eerder hebt ontvangen door de instructies op het scherm te volgen. Ga naar het scherm met verbonden services en selecteer het juiste item en klik vervolgens op de link "verbinding verbreken". Wacht op de ontvangst van de sms-bevestiging van de bewerking. Als dit niet het geval is, is er mogelijk een probleem. Neem contact op met het ondersteuningscentrum om de omstandigheden van het probleem te verduidelijken.

Aanbevolen: