Hoe Een Nummer Gratis Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Gratis Te Blokkeren
Hoe Een Nummer Gratis Te Blokkeren

Video: Hoe Een Nummer Gratis Te Blokkeren

Video: Hoe Een Nummer Gratis Te Blokkeren
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, Mei
Anonim

Soms doen zich situaties voor waarin de telefoon constant wordt gebeld door iemand met wie er absoluut geen behoefte is om te communiceren. In dergelijke gevallen kunt u oproepen van de abonnee blokkeren, maar meestal wordt deze service betaald. Tegelijkertijd zijn er gratis manieren om een nummer te blokkeren.

Hoe een nummer gratis te blokkeren
Hoe een nummer gratis te blokkeren

instructies:

Stap 1

Ontdek de technische mogelijkheden van uw mobiele telefoon. Sommige modellen hebben speciale features waarmee je het nummer gratis kunt blokkeren. Ze zijn meestal te vinden in de adresboekinstellingen.

Stap 2

Profiteer van een speciale truc die op bijna alle moderne apparaten kan worden gebruikt. Zorg er eerst voor dat de voicemailservice op uw simkaart is uitgeschakeld. Ga dan naar het contactenmenu en selecteer degene die je wilt blokkeren. Vink in de contactinstellingen het vakje aan naast 'Alle oproepen doorsturen naar voicemail'. De abonnee zal uw nummer kunnen bellen, maar aangezien deze dienst voor u uitgeschakeld is, zal hij constant slechts korte piepjes horen, alsof de lijn bezet is. U wordt op uw beurt niet lastiggevallen door een ongewenste gesprekspartner. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om een nummer gratis te blokkeren.

Stap 3

Installeer op uw apparaat een van de speciale applicaties die speciaal zijn gemaakt voor het afstemmen van inkomende oproepen. Deze programma's zijn meestal beschikbaar voor installatie op smartphones met Google Android, iOS, Windows Mobile en andere mobiele platforms. De meest effectieve daarvan, waarmee u een nummer gratis kunt blokkeren, zijn oproepblokkering, ultieme zwarte lijst, rootoproepblokkering en enkele andere. U kunt ze downloaden op een site met media-inhoud voor uw mobiele platform.

Stap 4

Check regelmatig de website van je mobiele provider. Van tijd tot tijd kan er informatie over nieuwe tarieven op verschijnen, waardoor ongewenste nummers gratis kunnen worden geblokkeerd of deze functie voor een relatief klein bedrag kan worden geactiveerd. Feedback van de operator helpt je ook om het nummer te deblokkeren als je per ongeluk de toegang van de abonnee tot oproepen naar je telefoon hebt geblokkeerd.

Aanbevolen: