Hoe Het Scherm Veilig Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Veilig Te Wissen
Hoe Het Scherm Veilig Te Wissen

Video: Hoe Het Scherm Veilig Te Wissen

Video: Hoe Het Scherm Veilig Te Wissen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, April
Anonim

Om een LCD of LED scherm schoon te maken hoef je geen dure set armaturen aan te schaffen. Aangekoekt vuil kan worden verwijderd met verschillende gewone huishoudelijke artikelen.

Hoe het scherm veilig te wissen
Hoe het scherm veilig te wissen

Het is nodig

microvezeldoek

instructies:

Stap 1

Hiervoor heb je allereerst een microvezeldoek nodig. Brildragers hebben het waarschijnlijk al, maar u kunt een grotere tissue inslaan om de schermen af te vegen. Je kunt het kopen op gespecialiseerde sites of fotowinkels.

Stap 2

Gebruik een droge doek om eventueel aanhangend vuil voorzichtig af te vegen. Als de laatste stevig wordt vastgehouden, kunt u met een servet lichtjes op het scherm drukken (in deze zin is het sleutelwoord "lichtjes").

Stap 3

Als u het oppervlak op deze manier niet kunt reinigen, gebruik dan een vochtige doek. Maar hoe en in welke mate om het te hydrateren? Gebruik zeker geen zeep, ruitenreiniger of een vloeistof die alcohol bevat. Neem een lege spuitfles (zoals microvezeldoeken, ze zijn goedkoop en overal verkrijgbaar) en vul deze met gedestilleerd water en witte azijn, in gelijke verhoudingen.

Stap 4

Bevochtig met een spuitfles een doek (maar niet het scherm) met de azijnoplossing. Veeg daarna voorzichtig, zoals hierboven beschreven, het vuile oppervlak af met een vochtige doek.

Stap 5

Wacht tot het scherm droog is. Pas dan kun je de batterij plaatsen, de stekker in het stopcontact steken en in een stopcontact steken.

Aanbevolen: