Gesprekken Detailleren

Inhoudsopgave:

Gesprekken Detailleren
Gesprekken Detailleren

Video: Gesprekken Detailleren

Video: Gesprekken Detailleren
Video: 01 detailleren in revit 2024, Mei
Anonim

Gespreksdetails is een speciale service van een mobiele operator waarmee u een volledig rapport kunt krijgen over de oproepen die vanaf uw telefoonnummer zijn gedaan, evenals een lijst met ontvangen mobiele services.

Gesprekken detailleren
Gesprekken detailleren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Selecteer het type detail voor uw oproepen om erachter te komen waaraan het geld van uw mobiele account is uitgegeven. In de regel worden door mobiele operators drie soorten documenten verstrekt. Het eerste document is de detaillering van de factuur. Het bevat alleen de totale bedragen die in verschillende richtingen zijn uitgegeven. Je kunt dit soort details een hele maand gratis krijgen. Het toont uw totale kosten voor verschillende diensten.

Stap 2

Eenmalig oproepdetail is een decodering van berichten, oproepen, internetsessies. U kunt het voor elke periode bestellen. De kosten van deze service zijn afhankelijk van de operator en het tarief. Dit is exclusief abonnementskosten en betalingen voor aanvullende diensten.

Stap 3

Bestel periodieke detaillering, het bevat algemene informatie over diensten, evenals een volledige transcriptie van uw gesprekken. Meestal is deze service gratis, het rapport wordt aan het begin van de maand voor de vorige naar uw e-mail gestuurd. Houd er rekening mee dat het niet in alle tarieven beschikbaar is, dus neem op dit moment contact op met de operator.

Stap 4

Voltooi uw detailbestelling met behulp van het online ondersteuningssysteem op de website van uw mobiele provider. Als uw operator bijvoorbeeld MTS-Moskou is, volgt u de link https://ihelper.mts.ru/selfcare/. Als Beeline - https://uslugi.beeline.ru/, Megafon - https://www.megafonmoscow.ru/serviceguidelogin/. Als het bericht "Certificaatfout" verschijnt wanneer u deze pagina opent, selecteert u "Doorgaan".

Stap 5

Log in op het systeem door uw telefoonnummer en wachtwoord in te voeren. Als u deze pagina voor het eerst bezoekt, volgt u de instructies voor het verkrijgen van een wachtwoord. Meestal moet u hiervoor een sms naar een specifiek nummer sturen en komt er een tijdelijk wachtwoord in de antwoord-sms.

Stap 6

Selecteer het juiste menu-item in het systeem, geef vervolgens de detailperiode op en voer uw e-mailadres in. Selecteer indien nodig het bestandsformaat voor het detail, het is het beste om tekst te kiezen.

Aanbevolen: