De Service "Altijd Online" Uitschakelen In Megafon

Inhoudsopgave:

De Service "Altijd Online" Uitschakelen In Megafon
De Service "Altijd Online" Uitschakelen In Megafon

Video: De Service "Altijd Online" Uitschakelen In Megafon

Video: De Service
Video: Minecraft: PE - Gameplay Walkthrough Part 195 - Siren Head (iOS, Android) 2024, Mei
Anonim

Inwoners van de Wolga-regio die de communicatiediensten van de mobiele operator "Megafon" gebruiken, hebben de mogelijkheid om de optie "Altijd online" te activeren. Hiermee mis je geen belangrijke inkomende oproep, weet je altijd wie je heeft gebeld, kun je naar spraakberichten luisteren die door je vrienden zijn achtergelaten. U kunt de dienst op elk moment deactiveren.

Hoe de service in Megafon uit te schakelen
Hoe de service in Megafon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de Always Online-service te deactiveren, hoeft u alleen maar contact op te nemen met uw mobiele provider. Bel hiervoor de informatiedienst 0500 of 8 800 333 05 00. Luister naar de autoinformer. Neem contact op met de telefoniste als u de benodigde informatie niet hebt ontvangen. Een medewerker van het bedrijf zal u om de paspoortgegevens van de eigenaar vragen, waarna de optie wordt uitgeschakeld.

Stap 2

Als u de mogelijkheid heeft om internet te gebruiken, schakelt u de dienst uit die deze gebruikt. Voer hiervoor het adres van de officiële website van het Megafon-bedrijf in de regel in. Klik op de link die u automatisch naar het zelfbedieningssysteem "Service Guide" brengt. Voer uw tiencijferige telefoonnummer en uw universele wachtwoord in.

Stap 3

Ga naar het gedeelte servicebeheer, dat zich in het menu op het tabblad "Diensten en tarieven" bevindt. Vink het vakje aan voor de "Extra". Een lijst met alle verbonden en niet-verbonden services wordt onderaan geopend. Zoek de optie "Altijd online". Haal het vinkje weg en klik op "Wijzigingen aanbrengen". Houd er rekening mee dat als er geen geld op uw persoonlijke rekening staat, de bewerking niet kan worden uitgevoerd.

Stap 4

Er is ook een vrij eenvoudige manier om de service uit te schakelen. U moet het ussd-commando * 105 # en "Bellen" vanaf uw mobiele apparaat kiezen. Houd er rekening mee dat u de optie alleen op deze manier kunt uitschakelen als u zich binnen het netwerkdekkingsgebied bevindt.

Stap 5

Als u de service "Altijd online" niet hebt uitgeschakeld, neem dan contact op met een adviseur in de mobiele salon. Kijk voor de adressen van vertegenwoordigingskantoren en kantoren op de officiële Megafon-website in het gedeelte Help en service.

Aanbevolen: