Een Kort Nummer Verbinden

Inhoudsopgave:

Een Kort Nummer Verbinden
Een Kort Nummer Verbinden

Video: Een Kort Nummer Verbinden

Video: Een Kort Nummer Verbinden
Video: MULTIKIT Installatiehulp (3) het verbinden van de TYDOM app 2024, Mei
Anonim

Momenteel wordt het concept van "kort nummer" geassocieerd met reclamecampagnes, met de mogelijkheid om melodieën of afbeeldingen op een mobiele telefoon te ontvangen, met noodnummers. In het tijdperk van mobiele telefoons zijn korte nummers wijdverbreid. Hoe een verkort nummer aansluiten?

Een kort nummer verbinden
Een kort nummer verbinden

instructies:

Stap 1

Verkrijg een licentie om communicatiediensten te verlenen van de Federale Dienst van Roskomnadzor. De aanvraag wordt binnen 30 dagen in behandeling genomen. Binnen tien dagen na de datum waarop de aanvraag in behandeling is genomen, kunt u een licentienummer ontvangen en in de komende 5 dagen - een kant-en-klaar licentieformulier.

Stap 2

Bepaal voor welk doel je een verkort nummer nodig hebt: voor een permanente presentatie van een dienst of een eenmalige actie. Alle telefoonnummers zijn eigendom van de telefoonmaatschappij en u kunt geen kort nummer kopen, maar alleen huren voor korte of lange termijn. Besteed aandacht aan de technologische betrouwbaarheid en de bereidheid van het bedrijf om zich aan uw eisen aan te passen.

Stap 3

Dien een vrije beschrijving van uw project in bij uw mobiele marketingprovider of -bureau. Het wordt technisch aangepast en na overeenstemming over de kosten van het werk, tekent u een overeenkomst met de aanbieder. Bovendien ontvangt u op grond van het contract technische ondersteuning voor uw project voor de duur van het project met het verstrekken van basisgegevens van de nummers die aan de actie hebben deelgenomen.

Stap 4

Neem rechtstreeks contact op met uw mobiele operator of provider voor een verkort nummer. Mobiele bedrijven nemen de aanvraag binnen enkele weken in behandeling, terwijl hun partners vrijwel direct een nummer kunnen verstrekken uit hun reserve. Of ze kunnen veel sneller het gewenste nummer krijgen van een mobiel bedrijf via een aangesloten programma.

Stap 5

Installeer de server die de software zal hosten. Koop een serviceplatform (software) bij elke provider die nodig is voor de uitwisseling van informatie tussen de server en de telecomoperator. Verbind de gekochte verkorte nummers met het serviceplatform.

Stap 6

Houd er rekening mee dat het moeilijk is om een kort nummer te krijgen van grote mobiele operators in alle regio's van het land. Toekenning van getallen gebeurt onafhankelijk van elkaar en je kunt niet altijd dezelfde getallen krijgen. Desalniettemin is een dergelijke service mogelijk en zal het zeker invloed hebben op de kosten van het huren van een kamer.

Aanbevolen: