Muziek Uploaden Naar IPad

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar IPad
Muziek Uploaden Naar IPad

Video: Muziek Uploaden Naar IPad

Video: Muziek Uploaden Naar IPad
Video: How to transfer Music from Computer to iPad, iPad mini, iPad Air, iPad Pro 2024, Mei
Anonim

Muziek downloaden naar iPad doe je met de iTunes-app van Apple. Met dit programma kunt u nummers van uw computer naar uw apparaat downloaden, uw muziekbibliotheek beheren en automatisch nieuwe gegevens synchroniseren met de aangesloten tablet.

Muziek uploaden naar iPad
Muziek uploaden naar iPad

instructies:

Stap 1

Installeer en configureer de Apple iTunes-app. Ga om te installeren naar de officiële website van de fabrikant van het apparaat en selecteer het iTunes-gedeelte in de bovenste navigatiebalk. Klik op de pagina die verschijnt op de knop "Download iTunes" en wacht tot het installatiebestand is gedownload. Voer de installatie uit volgens de instructies die in het installatievenster verschijnen.

Stap 2

Start het programma via een snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start. Sluit uw iPad aan op uw computer met behulp van de kabel die bij uw tablet is geleverd. Wacht tot het apparaat automatisch wordt gedetecteerd.

Stap 3

Ga naar het gedeelte "Muziek" van het programmamenu. Sleep bestanden naar het iTunes-venster vanuit de map waarin uw audio-opnamen zijn opgeslagen. Zo voeg je de nodige composities toe aan de programmabibliotheek. U kunt een groot aantal bestanden tegelijk downloaden door ze in een map te selecteren en naar het toepassingsvenster te slepen.

Stap 4

Klik in de rechterbovenhoek van het programma op het pictogram met de naam van uw iPad-apparaat. Ga naar het gedeelte "Muziek" van de bovenste werkbalk.

Stap 5

In het menu dat verschijnt, kun je de optie selecteren die je nodig hebt om muziek te downloaden: synchroniseer alle muziek uit de applicatiebibliotheek of maak een selectieve download. Nadat u het meest geschikte item in het toepassingsvenster hebt gekozen en de records hebt gemarkeerd die u nodig hebt, klikt u op de knop "Synchroniseren" in de rechterbenedenhoek van iTunes.

Stap 6

Koppel de kabel pas los van het apparaat als het synchronisatieproces is voltooid. U kunt de tablet pas uitschakelen nadat de bijbehorende melding boven in het toepassingsvenster is verschenen. Controleer de gegevens die op de tablet zijn vastgelegd. De muziekdownload is voltooid.

Aanbevolen: