Muziek Op Een Oproep Zetten In Sony Xperia

Inhoudsopgave:

Muziek Op Een Oproep Zetten In Sony Xperia
Muziek Op Een Oproep Zetten In Sony Xperia

Video: Muziek Op Een Oproep Zetten In Sony Xperia

Video: Muziek Op Een Oproep Zetten In Sony Xperia
Video: Обзор Sony Xperia Z1 Compact: распаковка и первые впечатления 2024, April
Anonim

Nadat je een nieuwe mobiele telefoon hebt gekocht, wil je deze voor jezelf aanpassen, bijvoorbeeld je favoriete beltoon instellen. Er zijn verschillende manieren om de beltoon te wijzigen.

Muziek op een oproep zetten in Sony xperia
Muziek op een oproep zetten in Sony xperia

Uw eigen beltonen instellen

Alles aan de telefoon moet individueel zijn - thema's, achtergronden, applicaties, boeken enzovoort. Een belangrijk onderdeel van het instellen van een persoonlijke smartphone wordt ook beschouwd als de installatie van individuele muziek voor oproepen, alarmen, sms-berichten, enz. Er zijn verschillende manieren om muziek op een ring te zetten in Sony Xperia-smartphones.

Methoden voor het instellen van beltoonmuziek

U kunt uw eigen beltoon instellen met behulp van een speciale Walkman-speler, die beschikbaar is op alle mobiele telefoons van Sony. Om de melodie te wijzigen, moet je naar de speler gaan en vervolgens het item "Mijn muziek" selecteren. Vervolgens moet je naar de map gaan waar de gewenste melodie zich bevindt, deze selecteren en een paar seconden met je vinger ingedrukt houden totdat het menu verschijnt. Selecteer in de lijst die verschijnt het item "Als beltoon" en dat is alles - de geselecteerde muziek is ingesteld op de oproep.

U kunt de melodie ook wijzigen met behulp van gratis applicaties. Astro File Manager kan bijvoorbeeld een melodie instellen voor zowel oproepen als sms. Om dit te doen, moet je naar de applicatie gaan, de gewenste mp3-melodie op de geheugenkaart selecteren, deze een paar seconden met je vinger ingedrukt houden en de Muziekopties - Instellen als beltonen selecteren in het menu dat verschijnt.

Je kunt ook muziek op een individueel persoon zetten uit een contactenboek, maar dat zal iets moeilijker zijn. U moet dus eerst uw Sony Xperia-smartphone met een USB-kabel op uw computer aansluiten. Vervolgens moet u de hoofdmap openen en een speciale mediamap maken. Als de map al bestaat, moet u ernaartoe gaan en een nieuwe audiomap maken. En daarin kunt u 4 mappen maken: alarmen (melodieën voor een wekker), ui (geluiden van de interface), meldingen (melodieën voor sms, mms, mail) en beltonen (melodieën voor een oproep).

Dat wil zeggen, als u een melodie voor een oproep moet instellen, moeten de geselecteerde melodieën langs het pad worden gekopieerd - "… / media / audio / ringtones /". Vervolgens moet u naar "Contacten" gaan, een specifieke persoon in de lijst selecteren en achtereenvolgens op "Menu - Opties - Ringtone" drukken. Daarna kunt u elke melodie installeren die eerder naar de map met beltonen is gekopieerd. Andere melodieën worden op dezelfde manier ingesteld - voor een wekker, sms, enz.

Als u bijvoorbeeld voor alle inkomende oproepen een oproep moet instellen, moet u naar de telefooninstellingen gaan en "Geluid - Ringtone" selecteren. Daarna verschijnen alle beschikbare melodieën uit de map met beltonen.

Aanbevolen: