Hoe Korte Nummers Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Korte Nummers Uit Te Schakelen
Hoe Korte Nummers Uit Te Schakelen

Video: Hoe Korte Nummers Uit Te Schakelen

Video: Hoe Korte Nummers Uit Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

Met de ontwikkeling van mobiele communicatie zijn gevallen van fraude frequenter geworden, wanneer geld illegaal wordt afgeschreven van de persoonlijke rekening van de abonnee. In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om korte nummers waarmee de diefstal plaatsvindt onmiddellijk uit te schakelen. Deze service wordt aangeboden door alle grote mobiele operators.

Een bericht sturen naar een verkort nummer is niet altijd veilig
Een bericht sturen naar een verkort nummer is niet altijd veilig

instructies:

Stap 1

Om korte nummers van Beeline uit te schakelen, gebruikt u de speciale gratis service "Stop Content" of "Black and White Lists", die de ontvangst van ongewenste berichten van verdachte nummers beperkt. Tegelijkertijd blijft het mogelijk om gebruik te maken van mobiele handelsdiensten, sociale netwerkdiensten, de diensten van de operator op korte nummers en berichten te ontvangen over zijn diensten en promoties. U kunt de service activeren door 0858 te bellen. Om bepaalde verkorte nummers uit te schakelen, gaat u naar de pagina van de operator https://signup.beeline.ru om de lijst met alle beschikbare abonnementen te bekijken en selecteert u de abonnementen die niet nodig zijn.

Stap 2

Als u korte MTS-nummers moet uitschakelen, helpt de gratis "Content Ban"-service u. Om hem aan te sluiten, belt u 0890 en volgt u de instructies van de operator. U kunt ook de lijst met alle beschikbare abonnementen bekijken en u afmelden door * 152 * 2 # te kiezen. Een andere manier om abonnementen te beheren is de My Subscriptions-service, beschikbaar in het persoonlijke account van de abonnee op de officiële website van de operator.

Stap 3

U kunt Megafon verkorte nummers uitschakelen door 050914 te bellen en een leeg bericht naar hetzelfde nummer te sturen. Probeer ook het commando * 526 # te kiezen of gebruik uw persoonlijke account op de website van de operator.

Stap 4

Neem contact op met een van de gsm-salons in je stad als je problemen hebt en je kunt sms van korte nummers niet zelf uitschakelen. Experts helpen u de juiste tariefinstellingen in te stellen en de toegang tot ongepaste inhoud te blokkeren.

Stap 5

Probeer verdachte sites op het internet te vermijden om u te registreren door een sms naar een verkort nummer te sturen. Als u het slachtoffer wordt van fraudeurs en ontdekt dat er onwettig geld van uw rekening is afgeschreven, breng dan de specialisten van de dichtstbijzijnde communicatiewinkel op de hoogte. U krijgt een aanvraagformulier voor teruggave van onrechtmatig afgeschreven gelden. Vul het in en geef het af aan het centrumpersoneel. Als uw klacht gegrond is, wordt het geld binnen een week teruggestort op de rekening.

Aanbevolen: