Een 3D-foto Maken

Inhoudsopgave:

Een 3D-foto Maken
Een 3D-foto Maken

Video: Een 3D-foto Maken

Video: Een 3D-foto Maken
Video: Een 3d-foto voor Facebook maken (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Elke afbeelding kan worden gebruikt om een driedimensionale foto te maken. Het zal een echt ongewoon effect zijn dat rave-looks zal aantrekken. En je hebt maar drie tools nodig: Photoshop en een 3D-bril.

Een 3D-foto maken
Een 3D-foto maken

Noodzakelijk

Photoshop en 3D-bril

instructies:

Stap 1

Er is een speciaal ontwikkelde techniek voor het maken van 3D-foto's - anaglyph. Het hele punt van de techniek is dat het object vanuit verschillende punten wordt gefilmd, en dan worden alle beelden gecombineerd tot één. Het gewenste effect kan echter al worden bereikt met de voltooide afbeelding, zonder toevlucht te nemen tot de trucs van fotografen.

Stap 2

Open de gewenste foto. Selecteer hiervoor het menu Bestand - Openen. Je kunt natuurlijk elke afbeelding gebruiken, maar je moet zeker overschakelen naar de RGB-modus. Staat de foto in een andere modus, ga dan naar Afbeelding - Modus - RGB-kleur.

Stap 3

Maak eerst meerdere kopieën van de afbeelding. Klik met de rechtermuisknop op de achtergrondlaag en klik op Laag dupliceren.

Stap 4

Maak twee kopieën. Selecteer nu de bovenste en ga naar het kanalenpaneel. De eenvoudigste manier om dit te doen is door op Venster - Kanalen te klikken. Selecteer Rood kanaal.

Stap 5

Selecteer de hele foto, druk tegelijkertijd op Ctrl + A. Je zou een grijswaardenfoto moeten hebben.

Stap 6

Selecteer vervolgens het gereedschap Verplaatsen en verplaats de rode kanaallaag naar links. Zorg ervoor dat de achtergrond van de afbeelding zwart is.

Stap 7

Ga terug naar het lagenpaneel. Selecteer een nieuwe laag. Je hebt al een behoorlijke 3D-foto, dus je kunt daar stoppen. Maar er zijn verschillende technieken om diepte aan zo'n afbeelding toe te voegen.

Stap 8

Maak een masker. Selecteer de laag en klik op de knop bovenaan het paneel. Gebruik een zachte borstel om te maskeren. Het doel is om de achtergrond van de foto terug te brengen naar zijn oorspronkelijke uiterlijk.

Stap 9

Ga naar de onderste laag. Selecteer het rode kanaal ervoor. Selecteer de hele afbeelding. Selecteer Vrije transformatie door tegelijkertijd op Ctrl + T te drukken. Wijzig de rode kanaallaag. U kunt vergroten, roteren of vervormen. Het belangrijkste is dat de achtergrond en de voorgrondlaag van elkaar verschillen.

Stap 10

Dat is alles. Zet een speciale 3D-bril op en geniet.

Aanbevolen: