Hoe De "Credit Of Trust"-service Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Credit Of Trust"-service Uit Te Schakelen
Hoe De "Credit Of Trust"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Credit Of Trust"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: How to build (and rebuild) trust | Frances Frei 2024, April
Anonim

De service "Credit of Trust" kan worden gebruikt door abonnees van "Megafon". Hierdoor vult de klant zijn persoonlijke rekening aan en kan hij bellen of een bericht sturen, zelfs als zijn saldo nul is. Zowel de verbinding als de ontkoppeling van de dienst worden gemaakt op elk moment dat het de abonnee schikt.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

De gebruiker kan de "Credit of Trust" overal deactiveren. Kies gewoon de USSD-code * 138 * 2 # op het toetsenbord (gebruik de belknop om te verzenden). Zodra het verzoek de operator bereikt en is verwerkt, wordt de dienst automatisch gedeactiveerd. Let op: het aantal aansluitingen en loskoppelingen van deze optie is onbeperkt. U kunt een nieuw "Krediet" opnemen, zelfs onmiddellijk na het annuleren van het vorige (op voorwaarde dat uw saldo positief is).

Stap 2

Neem voor het activeren / deactiveren van de service contact op met het Megafon Sales Office of een communicatiesalon. De adviseurs berekenen de kredietlimiet die bij u past, passen deze aan als de huidige u niet uitkomt of zetten de service op uw nummer gewoon uit. De adressen en telefoonnummers van de salons bij u in de buurt vindt u op de website van het bedrijf.

Stap 3

Om u af te melden van het reeds toegekende "Credit of Trust", opent u het zelfbedieningssysteem genaamd "Service Guide". Ze heeft haar eigen pagina op internet https://sg.megafon.ru (je kunt ook eerst naar de officiële website van het bedrijf gaan en pas daarna naar het gedeelte met de bijbehorende naam). Dit systeem is handig omdat u services kunt beheren met één druk op de knop. Daarnaast is het ook multifunctioneel: de abonnee kan een certificaat krijgen over de staat van het account, actuele communicatiekosten, het tarief wijzigen of bestelgegevens.

Stap 4

Het systeem vereist autorisatie met behulp van het mobiele telefoonnummer van de klant en het persoonlijke wachtwoord. Om het te verkrijgen, moet u contact opnemen met de abonneeservice "Megafon".

Aanbevolen: