Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten
Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten
Video: HOW TO wire a Water Heater! 2024, Mei
Anonim

Een boiler is een middelgrote container die wordt gebruikt om warm water te verwarmen en vervolgens op te slaan in die huizen waar geen warmwatervoorziening via de watertoevoer is. Er komt koud water in de boiler, die vervolgens wordt verwarmd tot de door jou ingestelde temperatuur, die je met een speciale regelaar naar wens kunt instellen.

een boiler aansluiten
een boiler aansluiten

instructies:

Stap 1

Natuurlijk kun je al het werk zelf doen, ook als je bepaalde vaardigheden niet hebt, en we zullen proberen je werk comfortabeler en sneller te maken.

Stap 2

Inspecteer de boiler na het uitpakken zorgvuldig op integriteit.

Stap 3

Installeer de boiler op de plaats waar deze in de toekomst zal worden gebruikt. Het is absoluut noodzakelijk om de boiler op de door de fabrikant aangegeven positie te installeren (verticaal of horizontaal).

Stap 4

Lever elektriciteit aan de plaats van werking van de boiler, als deze daar niet eerder werd geleverd. In dit geval moet rekening worden gehouden met de grootte van de kabel en de installatie van de stroomonderbreker, zodat er geen elektrische overbelasting optreedt in het appartement of huis tijdens de werking van het apparaat, aangezien de boiler een vrij groot vermogen levert, meer dan 5 kW.

Stap 5

Voer water naar de boiler en zorg ervoor dat bereid warm water uit de boiler wordt afgevoerd. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de boven- of onderaansluiting van het apparaat.

Stap 6

Test het aangesloten apparaat. Nadat de aansluiting van de boiler werkt, is het noodzakelijk om het water er doorheen te drijven, de werking te controleren en ervoor te zorgen dat alle acties nauwkeurig worden uitgevoerd.

Stap 7

Veel plezier met het gebruik van de boiler. Denk eraan dat als uw water niet voldoet aan de gost-norm, er een speciaal filter voor waterzuivering moet worden geïnstalleerd bij de waterinlaat van de verwarming.

Aanbevolen: