Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon Op Het Beeline-netwerk

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon Op Het Beeline-netwerk
Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon Op Het Beeline-netwerk

Video: Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon Op Het Beeline-netwerk

Video: Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon Op Het Beeline-netwerk
Video: Настройка интернета Билайн Казахстан 2024, Mei
Anonim

Ongeacht het model van het mobiele apparaat, internet is op dezelfde manier geconfigureerd voor telefoons, het enige verschil zit in het toegangspunt en de gegevens voor toegang tot internet. Deze instellingen zijn al afhankelijk van de operator.

Internet instellen op een Chinese telefoon op het Beeline-netwerk
Internet instellen op een Chinese telefoon op het Beeline-netwerk

instructies:

Stap 1

Ga naar het verbindingsinstellingenmenu van uw mobiele telefoon, selecteer de parameters van de internetverbinding. Kies ervoor om een nieuw profiel aan te maken of het huidige profiel te bewerken, noem het Beeline Internet. Selecteer een toegangspunt (de parameter kan de naam APN hebben), specificeer internet.beeline.ru ervoor. Voer beeline in de login- en wachtwoordvelden in. Pas de instellingen toe en stel het profiel in als standaard.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de GPRS-internetservice al verbonden moet zijn met uw nummer, meestal is deze standaard ingeschakeld bij het registreren van een nieuwe abonnee. Als het was uitgeschakeld tijdens de werking van het mobiele apparaat, activeer het dan opnieuw. Bel de technische ondersteuningsdienst van Beeline-operators op 0600 en selecteer de mobiele telefooninstelling in het spraakmenu. Ga vervolgens naar het servicebeheermenu en maak verbinding met internet en configureer het vervolgens.

Stap 3

Gebruik een operatorverbinding om automatische instellingen voor uw operator te krijgen. Door 0600 te bellen, selecteert u het verbindingspunt met een medewerker van de technische ondersteuning en vraagt u om de GPRS-instellingen naar uw nummer te sturen. Daarna ontvangt u een bericht, in het contextmenu waarvan u de toepassing van parameters moet selecteren.

Stap 4

Maak verbinding met internet via het gedeelte "Persoonlijk account" op de beeline.ru-website. Om dit te doen, moet u toegang hebben tot de telefoon waarnaar het wachtwoord voor het inloggen op uw account wordt verzonden. Voeg internet toe aan het menu servicebeheer, waar u ook het tarief kunt kiezen dat bij u past.

Stap 5

Het instellen van internet is niet afhankelijk van het model van het mobiele apparaat, dus gebruik deze volgorde, zelfs als u een gewoon niet-Chinees mobiel apparaat hebt. Houd er rekening mee dat het hierbij van belang is dat de telefoon de GPRS-internetverbindingstechnologie ondersteunt, aangezien deze niet beschikbaar is voor oudere modellen.

Aanbevolen: