Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon
Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon

Video: Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon

Video: Internet Instellen Op Een Chinese Telefoon
Video: How to connect internet on sim with Chinese phones and Thai phones 2019 2024, Mei
Anonim

De ingebouwde browser van de Chinese telefoon heeft magere mogelijkheden en de installatie van een derde partij is vaak onbedoeld. Maar zelfs op zo'n apparaat kun je door sites bladeren zonder ingewikkelde opmaak. Hiervoor moet u informatie over het toegangspunt (APN) erin invoeren.

Internet instellen op een Chinese telefoon
Internet instellen op een Chinese telefoon

instructies:

Stap 1

De gegevensoverdrachtservice zelf op uw simkaart is, indien recentelijk ontvangen, al verbonden. Maar in de vorm waarin deze service standaard wordt geleverd, is het erg onrendabel. Bel vanuit uw thuisgebied het ondersteuningsteam van uw provider. Volg de aanwijzingen van de steminformant om verbinding te maken met een adviseur. Laat ons weten dat je verbinding wilt maken met onbeperkt mobiel internet. U wordt gevraagd om een commando om het te verbinden - schrijf het op. Vraag tegelijkertijd naar de naam van het toegangspunt (APN) voor mobiel internet (in geen geval WAP) en noteer deze ook.

Stap 2

Kies na het voltooien van de verbinding het gedicteerde USSD-commando. Daarna wordt er een relatief klein vast abonnementsbedrag van je simkaartrekening afgeschreven en wordt het dataverkeer zelf in de thuisregio niet in rekening gebracht.

Stap 3

Gebruik de hendel aan de rechterkant om het touchscreen van je telefoon te ontgrendelen. Druk op de toets onder de linkerbenedenhoek van het scherm. Er verschijnt een menu. Klik op het pictogram "Services" en selecteer vervolgens "Data-account" in het menu dat verschijnt. Als het er niet is, selecteer dan "Internet" en zoek daarin het subitem "Data-account".

Stap 4

Klik op het GPRS-menu-item. Zoek een van de reeds gemaakte toegangspunten, selecteer deze en begin met bewerken. Verander de naam in de naam van uw operator. Voer in de APN-regel de naam in die door de adviseur is gedicteerd. Voer in de regel "Inloggen" de naam van uw operator in zonder spaties in Latijnse letters: mts of beeline. De uitzondering is "Megafon": voer in dit geval gdata in op deze regel. Voer dezelfde tekst in het veld Wachtwoord in. Klik op de knop Voltooien op het scherm.

Stap 5

Zoek het item "Instellingen" in het menu "Services". Zoek daar het subitem "Selecteer een simkaart". Markeer onder hen degene waarop de onbeperkte gegevensoverdrachtservice is aangesloten. Selecteer vervolgens dezelfde kaart in het menu Profielen. Geef het profiel een naam die overeenkomt met de naam van de operator. Voer in het veld Startpagina de URL in van een site zonder complexe pagina-opmaak. Selecteer in het veld Gegevensaccount een van deze records die u hebt bewerkt (zie de vorige stap).

Stap 6

Sla uw instellingen op en start uw telefoon opnieuw op. Nu kun je er online vanaf gaan.

Aanbevolen: