Een Beltoon Instellen Op Een Chinese IPhone

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Instellen Op Een Chinese IPhone
Een Beltoon Instellen Op Een Chinese IPhone

Video: Een Beltoon Instellen Op Een Chinese IPhone

Video: Een Beltoon Instellen Op Een Chinese IPhone
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, April
Anonim

Goede muziek kan je zeker opvrolijken. Favoriete melodieën, ingesteld op het "Bel"-signaal of sms van uw iPhone, zullen vooral aangenaam zijn als iemand die u na aan het hart ligt u belt.

Een beltoon instellen op een Chinese iPhone
Een beltoon instellen op een Chinese iPhone

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Het algoritme voor het installeren van beltonen op de meeste Chinese smartphones is hetzelfde. Als uw telefoon al voldoende melodieën in het geheugen heeft, hoeft u er alleen maar een te selecteren en te installeren. Ga hiervoor naar het hoofdmenu van de iPhone en open het gedeelte "Contacten". Ga in het venster dat verschijnt naar de optie "Beltoon voor abonnees".

Stap 2

Als de beltoon die je nodig hebt niet in het geheugen van de smartphone staat, moet je eerst online gaan en iTunes downloaden van de officiële Apple-website. Na een succesvolle installatie start u het programma. Selecteer in het menu aan de linkerkant van het geopende venster het gedeelte "Muziek".

Stap 3

Klik op het tabblad "Bestand". Selecteer in het menu dat wordt geopend de optie "Bestand aan bibliotheek toevoegen" en geef vervolgens de gewenste melodie op. Deze compositie verschijnt in het hoofdvenster van het programma. Klik erop door met de linkermuisknop te klikken en roep vervolgens het contextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en de optie "Informatie" te selecteren.

Stap 4

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Parameters". Vink de vakjes aan naast de woorden "Start" en "Stoptijd", en specificeer vervolgens in de overeenkomstige velden de begin- en eindtijd van het melodiegeluid (geef niet aan dat de melodie langer duurt dan 40 seconden). Druk nu op de knop "Ok".

Stap 5

Een ingekorte versie van uw melodie verschijnt in het hoofdvenster van het programma. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de optie "AAS-versie maken" in het contextmenu. Na enkele seconden verschijnt uw beltoon in *.m4a-formaat in het hoofdvenster van het programma. Nu kunt u de melodie met de muis naar het bureaublad of naar een andere voor u geschikte map slepen.

Stap 6

Sluit na de uitgevoerde bewerkingen uw iPhone aan op de computer en importeer de geselecteerde melodie met behulp van het iTunes-programma in de map "Ringtones" van uw telefoon. Ga naar het menu "Instellingen" van uw smartphone, selecteer de sectie "Geluiden" en de subsectie "Ringtone". Zoek het geluidsbestand dat u hebt gemaakt en selecteer het. Nu staat deze beltoon op uw inkomende oproepen.

Aanbevolen: