Een Chinese Telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Chinese Telefoon Instellen
Een Chinese Telefoon Instellen

Video: Een Chinese Telefoon Instellen

Video: Een Chinese Telefoon Instellen
Video: How to install google play services on chinese phone no Root 2024, Mei
Anonim

Het kopen van "grijze" telefoons, of telefoons die in China zijn gemaakt, is alleen voordelig omdat je een lichaam krijgt dat de originele telefoon herhaalt. De kwaliteit van de camera, luidsprekers en display kan slecht of zeer slecht zijn. In dit geval is het enige dat u kunt doen de telefoonsoftware wijzigen en het maximale gebruiken om de bruikbaarheid te personaliseren en te verbeteren.

Een Chinese telefoon instellen
Een Chinese telefoon instellen

instructies:

Stap 1

Om uw telefoon opnieuw te flashen, moet u deze synchroniseren met uw computer. In dit geval heeft u een usb-kabel en een set stuurprogramma's nodig. Als je ze niet hebt, koop dan een usb-kabel en download de stuurprogramma's op internet. Nadat u uw telefoon met uw computer hebt gesynchroniseerd, downloadt u de vereiste firmware van internet en flasht u uw telefoon opnieuw met speciale software. Zorg ervoor dat u de originele firmware bewaart voordat u gaat flashen. Dit is handig als de firmware die u installeert niet werkt.

Stap 2

Om mms en internet in te stellen, volstaat het om de ondersteuningsdienst van uw mobiele provider te bellen. In dit geval kunt u alle instellingen opvragen in de vorm van een systeemmelding, die u moet bewaren. Nadat u het hebt opgeslagen, gebruikt u de instellingen die het bevat.

Stap 3

Als u het beltoonvolume wilt verhogen, gebruikt u de audio-editor om het volume van de geselecteerde beltoon te maximaliseren. Normaliseer de track door de equalizer vooraf zo in te stellen dat de lage frequenties minimaal zijn en de hoge frequenties maximaal. Onthoud dat de telefoon zeer zelden lage frequenties in goede kwaliteit weergeeft, omdat de luidspreker alleen bedoeld is voor hoge en middenfrequenties.

Aanbevolen: