Hoe Alle Services Op MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Services Op MTS Uit Te Schakelen
Hoe Alle Services Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Alle Services Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Alle Services Op MTS Uit Te Schakelen
Video: Speed Up Your PC - Step 1 - MSConfig 2024, Mei
Anonim

Om uzelf te behoeden voor onnodige uitgaven, kunt u alle betaalde services op MTS uitschakelen, die niet nodig zijn. Gebruik hiervoor een van de verschillende methoden die door de operator worden geboden.

Ontdek hoe u alle betaalde services op MTS. kunt uitschakelen
Ontdek hoe u alle betaalde services op MTS. kunt uitschakelen

instructies:

Stap 1

Ontdek welke opties op uw telefoon zijn ingeschakeld voordat u alle betaalde services op MTS loskoppelt. Om dit te doen, kiest u de combinatie * 152 * 2 # vanaf uw mobiele apparaat en drukt u op "bellen". Op het scherm wordt informatie weergegeven over actieve betaalde services.

Stap 2

Onthoud of noteer welke services op uw telefoon zijn aangesloten en probeer vervolgens contact op te nemen met de MTS-ondersteuningsservice door het korte nummer 0890 te bellen. Volg de instructies in het spraakmenu en breng een verbinding tot stand met de operator. Vraag hem om alle onnodige services uit te schakelen.

Stap 3

Probeer alle betaalde diensten en abonnementen uit te schakelen via het speciale MTS-menu, dat kan worden opgeroepen met het commando * 152 #. Druk op "2" om naar de help-informatie voor beschikbare diensten te gaan. Hier kunt u ook kiezen wat u wilt uitschakelen.

Stap 4

U kunt ook alle services op MTS zelf uitschakelen via uw persoonlijke account op de officiële website van de operator. Geef op de hoofdpagina uw regio aan en klik op de link "Voer uw persoonlijke account in". Ontvang uw persoonlijke wachtwoord via sms door de instructies op het scherm te volgen.

Stap 5

Log in op uw persoonlijke account en ga vervolgens naar het tabblad "Internet-assistent". Selecteer het item "Tarieven en diensten". Scroll naar beneden op de pagina en markeer de diensten die u niet nodig heeft en die u wilt uitschakelen.

Stap 6

U kunt op elk moment informatie krijgen over de beschikbare services en abonnementen, en onnodige services uitschakelen in het dichtstbijzijnde MTS-kantoor of -salon. Neem contact op met medewerkers en vraag hen de nodige acties uit te voeren met uw telefoon. Alle operaties worden onmiddellijk en voor de ogen van de klant uitgevoerd. Breng zeker je paspoort mee.

Aanbevolen: