Hoe Betaalde Services Van De MTS-operator Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Betaalde Services Van De MTS-operator Uit Te Schakelen?
Hoe Betaalde Services Van De MTS-operator Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Betaalde Services Van De MTS-operator Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Betaalde Services Van De MTS-operator Uit Te Schakelen?
Video: Как отключить платные услуги на МТС ► 2024, Mei
Anonim

Diensten opgelegd door de operator of per ongeluk verbonden kunnen een reëel probleem zijn. We analyseren hoe u meer te weten kunt komen over betaalde services op MTS en hoe deze kunnen worden uitgeschakeld.

Hoe betaalde services van de MTS-operator uit te schakelen?
Hoe betaalde services van de MTS-operator uit te schakelen?

Hoe kom ik erachter of de telefoon verbonden is met services van MTS

Houd er rekening mee dat aanvullende diensten, zelfs als u ervoor moet betalen, niet noodzakelijkerwijs problemen opleveren voor de gebruiker. In eerste instantie biedt de operator ze aan om het leven van de abonnee te vereenvoudigen, en ze besparen voor velen echt geld. Maar soms kan een gewetenloze manager ze verbinden zonder medeweten van de goedgelovige eigenaar van de gadget. U kunt per ongeluk betaalde services zelf aansluiten, zonder hulp van buitenaf. Bijvoorbeeld als de service nuttig of interessant voor u was en vervolgens irrelevant werd.

Om erachter te komen wat betaalde, maar tegelijkertijd volledig onnodige, diensten van MTS op je telefoon staan, zijn er verschillende opties:

  • De eerste, als je, zoals ze zeggen, "on you" aan de telefoon bent, neem dan contact op met de MTS-kantoren in je stad en vraag de manager om hulp. Het is beter om met een ervaren MTS-gebruiker te gaan.
  • Ten tweede, als u uw persoonlijke MTS-account actief gebruikt, leert u daar over alle services. Selecteer hiervoor het tabblad "Tarieven en Diensten" en ga naar "Servicebeheer".
  • De derde is om de opdracht te gebruiken. Er zijn twee opties - * 152 * 2 # en * 121 # (kies het zonder spaties en druk op de groene buis aan het einde). U ontvangt een melding over aangesloten abonnementen en diensten.

Hoe alle betaalde abonnementen en services van MTS. uit te schakelen

Degenen die het werk van alle betaalde opties van uw operator willen uitschakelen, hebben dezelfde drie paden. U kunt de hulp van een manager in MTS-kantoren gebruiken, of u kunt zelf abonnementen beheren. In uw persoonlijke account kunt u overbodige of irrelevante diensten selecteren die niet door u zijn verbonden en deze uitschakelen. Deze methode werkt mogelijk niet bij sommige diensten, en dan moet u toch contact opnemen met de MTS-salon.

Ten slotte kunt u korte opdrachten gebruiken om uit te schakelen. Voor verschillende opties zullen de korte commando's ook anders zijn, en we zullen de meest voorkomende vragen over dit probleem in overweging nemen.

Hoe de "Beep"-service op MTS. uit te schakelen

Afbeelding
Afbeelding

Niet alle abonnees hebben deze dienst nodig, maar soms sluit de abonnee hem niet eens zelf aan, aangezien de melodie in plaats van de kiestoon al standaard in het tariefplan is inbegrepen. De functionaliteit omvat de installatie van een specifieke melodie in plaats van het standaard oproepgeluid. Verbreken is mogelijk door * 111 * 29 # te kiezen (bel zonder spaties en druk op de belknop).

Hoe de service "Home Package Russia" MTS. uit te schakelen

Als u deze optie wilt uitschakelen, vindt u deze niet in uw persoonlijke account. Om dit te doen, moet u het snelle commando * 111 * 743 # gebruiken.

Hoe MTS-services in Wit-Rusland uit te schakelen

MTS-services worden niet alleen gebruikt door abonnees op het grondgebied van de Russische Federatie. Veel burgers van Wit-Rusland zijn MTS-gebruikers. Natuurlijk moeten ze mogelijk ook services deactiveren.

* 111 * 40 # - korte oproepopdracht om services te beheren als u een van de gebruikers in Wit-Rusland bent. Met dit commando kom je erachter welke diensten aan jouw nummer zijn gekoppeld. Sommige hebben misschien deel uitgemaakt van het oorspronkelijke pakket en sommige zijn het resultaat van overdreven avontuurlijke adviseurs in de communicatiesalon.

Het is vermeldenswaard dat de verkoper niet altijd een probleem is: het komt vaak voor dat de optie door de eigenaar van de gadget zelf is verbonden om het "gewoon te proberen" voor een gratis periode, en dan, wanneer deze periode eindigde, de ongelukkige abonnee was gewoon vergeten dat er op zijn nummer enkele opties waren aangesloten.

Vergeet niet dat als u moeilijkheden of problemen ondervindt bij het servicebeheer, u altijd de technische ondersteuningsdienst kunt bellen. na het wachten op de reactie van de operator, vertelt u over uw probleem en krijgt u deskundige hulp.

Aanbevolen: