Hoe Mts-services Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Mts-services Uit Te Schakelen?
Hoe Mts-services Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Mts-services Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Mts-services Uit Te Schakelen?
Video: Disable Unnecessary Services in Windows 10 in 2021 2024, Mei
Anonim

Als u een MTS-abonnee bent, kunt u eenvoudig verschillende diensten op uw mobiel beheren, namelijk diensten verbinden en verwijderen zonder hulp van buitenaf, evenals tariefplannen wijzigen op basis van persoonlijke motieven.

Hoe mts-services uit te schakelen?
Hoe mts-services uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Om een dienst uit te schakelen, moet u een digitaal wachtwoord instellen van 4 tot 6 tekens op de simkaart. Dit kan met het USSD-commando * 111 * 25 #, maar ook door 1115 te bellen en de instructies van de informant op te volgen.

Stap 2

Daarna moet je naar de officiële MTS-pagina gaan. Rechtsboven zie je het tabblad "Internet Assistent", klik hierop.

Stap 3

Er zou een venster voor u moeten verschijnen, waar u uw telefoonnummer moet invoeren, zoals weergegeven in het voorbeeld, het wachtwoord dat u hebt opgegeven en op "Inloggen" moet klikken.

Stap 4

Op de pagina die wordt geopend, in het item "Tarieven, diensten en kortingen", verschijnen alle aangesloten diensten op uw simkaart. Om te deactiveren, moet u op het bericht "deactiveren" voor de service klikken.

Stap 5

Vervolgens wordt een venster geopend waarin wordt bevestigd dat de verbinding met deze service is verbroken. Als u niet van gedachten bent veranderd, klikt u op het tabblad "Services uitschakelen". Daarna worden de services die u hebt geselecteerd uitgeschakeld.

Stap 6

U kunt de aangesloten diensten ook ontkoppelen door te bellen met de klantenservice op 0890. Het gesprek voor MTS-abonnees is gratis.

Aanbevolen: