Hoe Verbonden Betaalde Services Van MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Verbonden Betaalde Services Van MTS Uit Te Schakelen
Hoe Verbonden Betaalde Services Van MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Verbonden Betaalde Services Van MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Verbonden Betaalde Services Van MTS Uit Te Schakelen
Video: MECHELEN MAURITS SABBESTRAAT 24 2024, April
Anonim

Als u het idee heeft dat er te snel geld van uw mobiele telefoonrekening wordt afgeschreven, kan dit betekenen dat u geabonneerd bent op aanvullende betaalde diensten. Om niet te betalen voor ongebruikte opties, kunnen verbonden betaalde diensten van "MTS" worden uitgeschakeld.

schakel betaalde diensten van MTS uit
schakel betaalde diensten van MTS uit

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - paspoort;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Om de verbonden betaalde diensten van "MTS" te verbreken, voert u de combinatie * 152 * 2 # in op uw mobiele telefoon en drukt u op de oproep. Als reactie ontvang je informatie over alle betaalde diensten die op je nummer worden gebruikt. Om alle abonnementen uit te schakelen waarvoor de operator geld van de rekening rekent, kunt u * 152 * 2 * 2 * 3 # bellen.

Stap 2

Bel de telecomoperator op de hotline 0890 of 8 (800) 333-08-90 en wacht op het antwoord van de specialist. Het is niet nodig om de situatie lang uit te leggen, u hoeft alleen maar te vragen om u vertrouwd te maken met de lijst met aangesloten services en alle ongebruikte abonnementen op te zeggen.

Stap 3

Indien u zelf een overeenkomst bent aangegaan met een telecomoperator, om de aangesloten betaalde diensten van "MTS" uit te schakelen, kunt u contact opnemen met het verkoop- en servicebureau. Om een dergelijke operatie uit te voeren, moet u een paspoort overleggen en een passende aanvraag schrijven.

Stap 4

Om betaalde diensten uit te schakelen, kunt u de Internet Assistant gebruiken. Log in op uw persoonlijke account op de website www.mts.ru door uw telefoonnummer en wachtwoord in te voeren. Om een wachtwoord te ontvangen, moet u op een speciale link klikken, deze komt op uw mobiel. Om de verbonden betaalde services van "MTS" uit te schakelen, moet u het gedeelte "Services en services" selecteren en vervolgens het menu "Servicebeheer" openen en de opties uitschakelen die niet nodig zijn.

Stap 5

U kunt informatie krijgen over aangesloten diensten door een sms-verzoek te sturen naar het nummer 8111 met het nummer "1". Wanneer u een bericht ontvangt met een lijst van betaalde "MTS"-services die aan uw nummer zijn gekoppeld, kunt u codes vinden om ze uit te schakelen.

Als u bijvoorbeeld de "GOOD'OK"-service wilt uitschakelen, kiest u * 111 * 29 # en belt u "MMS +" - * 111 * 11 #, "WAP +" - * 111 * 20 #, "Buurlanden" - * 111 * 2110 #, "Chat" - * 111 * 12 #, "Weervoorspelling" - * 111 * 4751 #. Een volledige lijst met ontkoppelingscodes voor verbonden betaalde diensten "MTS" kan worden verkregen op de officiële website van de operator.

Aanbevolen: