Hoe Services Op Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Services Op Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Services Op Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Services Op Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Services Op Megafon Uit Te Schakelen
Video: Как разлочить (отвязать) МегаФон Минифон TDS12-1 от оператора МегаФон 2024, Maart
Anonim

Soms merken we dat services zijn gekoppeld aan ons mobiele nummer die we niet alleen niet nodig hebben, maar ook betalen. Door dergelijke opties tijdig te verlaten, bespaart u niet alleen financiën, maar ook zenuwen.

Hoe services op Megafon uit te schakelen
Hoe services op Megafon uit te schakelen

Hoe u diensten op "Megafon" kunt vinden

Opgemerkt moet worden dat betaalde abonnementen en operatordiensten niet altijd het werk zijn van gewetenloze managers. Vaak verbinden gebruikers, zonder het probleem te begrijpen, per ongeluk een dienst voor zichzelf en vragen zich dan af: waarom gaat de balans in een min, terwijl dat niet zou moeten? Andere betaalde diensten zijn in eerste instantie inbegrepen in het tarief. Bestudeer daarom zorgvuldig alle kenmerken van uw mobiele operator en het tarief waarnaar u besluit over te stappen.

Het is niet moeilijk om erachter te komen welke diensten de Megafon-operator u biedt.

U kunt alle benodigde informatie in uw persoonlijke account zien op de officiële website via de link: https://lk.megafon.ru/login/. De mogelijkheden zijn niet alleen beperkt tot diensten: daar kunt u het tarief wijzigen in een meer geschikt tarief, meer te weten komen over bonussen en kortingen, uw account opwaarderen, deskundig advies krijgen over een voor u moeilijk probleem.

Beeld
Beeld

De tweede manier is om een kort nummercommando te gebruiken, dat u op uw smartphone kiest: * 505 * # (zonder spaties, "groene buis" erna). Met deze combinatie kom je in een sms alles te weten over de diensten van Megafon.

U kunt ook kennismaken met de diensten van een Megafon-specialist. Hiervoor moet u contact opnemen met de manager in de communicatiesalon of het technische ondersteuningsnummer bellen: 0500.

Hoe alle betaalde services op Megafon met één opdracht uit te schakelen?

Probeer van tijd tot tijd de informatie over uw tarief te controleren en volg het nieuws van uw operator. Misschien zijn er diensten die voor u relevant zijn, of zijn de voorwaarden voor het aanbieden van eventuele opties gewijzigd.

Op dit moment is er niet zo'n kort commando of sms-bericht waarmee u alle diensten van deze operator waarvoor betaling vereist is, kunt weigeren. Elk betaald abonnement of elke service is een afzonderlijke opt-out-actie. Maar in sommige opzichten is het gemakkelijker om alle diensten tegelijk te weigeren.

In uw persoonlijke account duurt het weigeren van dergelijke diensten bijvoorbeeld slechts enkele seconden en een paar muisklikken in het vereiste veld. Door de telefoniste te bellen, kunt u hem ook vragen om al uw betaalde diensten uit te schakelen. Vergeet niet om het resultaat te controleren, kijk of u betaalde services heeft op de manieren die we hierboven hebben vermeld.

Betaalde Megafon-services zelf uitschakelen

U kunt zelf diensten weigeren door in te loggen op uw persoonlijke account en inzicht te krijgen in de opties waarvoor abonnementskosten vereist zijn. Of, met behulp van het bovenstaande advies, door een commando naar een kort nummer te sturen: als reactie ontvang je een bericht met een lijst met abonnementen en de manier om ze uit te schakelen. In andere gevallen heeft u de hulp nodig van een specialist - een operator voor gebruikersondersteuning of een manager in een communicatiesalon.

Hoe de service "Verander de kiestoon" in "Megafon" uit te schakelen

Vooral mobiele gebruikers zijn dol op het aansluiten van deze entertainmentoptie: in plaats van de standaard kiestoon hoort de persoon die u heeft gebeld de melodie die u heeft gekozen. Toegegeven, deze service wordt ook snel saai en de zoektocht naar een manier om te doen "zoals het was" begint. U kunt de "Beep" uitschakelen met een kort commando: * 770 * 12 # (geen spaties, "groene buis" erna). U kunt ook de instructies van het antwoordapparaat volgen door het verkorte nummer 0770 te bellen. En het gemakkelijkst is om naar uw persoonlijke account te gaan.

"Betaal wanneer het u uitkomt" van "Megafon"

Deze dienst is gratis: de abonnee hoeft geen maandelijks bedrag te betalen om de dienst te kunnen blijven gebruiken. De essentie is als volgt: als je voor een lange tijd (meer dan drie maanden) gebruik maakt van de diensten van Megafon, kan het je een bepaald bedrag opleveren (we hebben het natuurlijk niet over een lening met rente, maar een bepaald bedrag is beschikbaar in de vorm van een limiet op diensten). Dit komt tot uiting in de balans, u houdt bij wanneer uw geld niet wordt uitgegeven, en vernietigt vervolgens de limiet op een voor u geschikt moment. Het wordt berekend op basis van verschillende factoren, waaronder uw betalingen en het bedrag op de rekening, en de kenmerken van het tarief en de gebruiksvoorwaarden van de diensten van deze operator. Het gemak van de service is dat het erg moeilijk is om in deze situatie zonder communicatie te blijven. De keerzijde is dat veel mensen meer geld gaan uitgeven aan communicatie.

U kunt de optie uitschakelen via uw persoonlijke account, maar ook met een kort commando: * 550 * 1 # (geen spaties, "groene buis" aan het einde). Een bericht sturen met het nummer 2 naar 5050 lost ook uw probleem op.

Aanbevolen: