Hoe Verbonden Betaalde Services Megafon . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Verbonden Betaalde Services Megafon . Uit Te Schakelen
Hoe Verbonden Betaalde Services Megafon . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Verbonden Betaalde Services Megafon . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Verbonden Betaalde Services Megafon . Uit Te Schakelen
Video: Личный Кабинет МегаФон. Вход по номеру телефона. Как получить пароль вход сайт 2024, April
Anonim

Om het gebruik van een mobiele telefoon gemakkelijk te maken, biedt een mobiele operator zijn abonnees een breed scala aan aanvullende betaalde diensten aan. Vaak zijn dergelijke diensten inbegrepen bij het kopen van een nieuwe simkaart, de abonnee stemt ermee in deze onbewust of per ongeluk te gebruiken. Om geen onnodig geld uit te geven, kunnen ongebruikte verbonden betaalde services "Megafon" worden uitgeschakeld.

betaalde services uitschakelen Megafon
betaalde services uitschakelen Megafon

instructies:

Stap 1

Een van de handigste manieren om de aangesloten betaalde services "Megafon" uit te schakelen, is door de operator te bellen. Om dit te doen, moet u 0500 bellen vanaf uw mobiele telefoon en wachten op de verbinding met een specialist. U kunt services ontkoppelen met behulp van een geautomatiseerd systeem. Om erachter te komen met welke betaalde diensten "Megafon" op uw telefoon zijn verbonden, moet u het apparaat op toonkiezen zetten, op nummer 3 drukken en vervolgens de instructies volgen.

Stap 2

Voor het gemak van het gebruik van verschillende opties voor een Megafon abonnee is een Service-Guide systeem ontwikkeld. In het zelfbedieningssysteem kunt u de aangesloten betaalde diensten "Megafon" snel en eenvoudig loskoppelen. Om uw abonnementen te beheren, kunt u vanaf uw mobiele telefoon een verzoek sturen naar *105 # en de instructies op het scherm volgen.

Het is nog handiger om de service op moderne smartphones te gebruiken - u moet een speciale applicatie installeren die is gedownload van de officiële website van de operator. Als login moet u uw telefoonnummer erin invoeren en een wachtwoord ontvangen door een sms-verzoek met de tekst "41" naar het nummer 000105 te sturen. Om opties uit te schakelen, selecteert u het gedeelte "Services" en vervolgens - "Een set van aanvullende diensten" en schakel de functies uit die niet worden gebruikt.

U kunt uw persoonlijke account gebruiken via de website megafon.ru. Om toegang te krijgen, moet u het telefoonnummer en wachtwoord van het Service-Guide-systeem invoeren. U kunt de gekoppelde opties verwijderen in het gedeelte "Diensten en tarieven".

Stap 3

Om betaalde operatordiensten uit te schakelen, kunt u een speciale opdracht in een sms-bericht verzenden. Om dit te doen, moet u weten welke optiegebruiker u bent. Aanvraagopties zijn te vinden op de website megafon.ru.

Stap 4

Als u de aangesloten betaalde diensten "Megafon" niet zelf kunt uitschakelen, kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de operator. De specialisten van het bedrijf helpen u niet alleen te achterhalen welke betaalde Megafon-services op uw nummer worden gebruikt, maar besparen u ook onnodige kosten na het accepteren van een aanvraag om ongebruikte opties uit te schakelen. Voor het uitvoeren van deze procedure heeft u een paspoort nodig van de persoon met wie een overeenkomst is gesloten over het gebruik van een simkaart.

Aanbevolen: